Izvor: TANJUG
26.06.2022 u 16:30
0

BIZARNO OTKAZIVANJE LETA BEOGRAD-LONDON: Pogledajte koji je razlog

Er Srbija je bila prinuđena da otkaže današnji drugi let između Beograda i Londona zbog smanjenog kapaciteta zemaljskog opsluživanja na aerodromu Hitrou.

Kako je saopštila Er Srbija, to je drugi let iz Londona koji su morali da otkažu u poslednja dva dana iz istih razloga, po dobijanju informacije sa aerodroma Hitrou.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

AMBASADOR SRBIJE U ITALIJI: 77 putnika iz Srbije vraća se autobusima iz Rima, ostali u sopstvenom trošku

– Nadležne službe Er Srbija neprekidno rade na zbrinjavanju svih putnika sa tih letova, pre svega preusmeravanjem na kasnije ili alternativne letove, odnosno obezbeđivanjem hotelskog smeštaja. Za to vreme, Er Srbija se trudi da se za putnike obezbedi osveženje, kao i pravovremeno informisanje. Kompanija angažuje i dodatne resurse da bi se unapredila podrška putnicima – navedeno je u saopštenju.

Er Srbija je angažovala neophodno ljudstvo i avione iz svoje flote i bila je spremna da u punom kapacitetu obavi saobraćaj na vreme i u skladu sa planiranim redom letenja, kažu u toj avio kompaniji.

Međutim, Er Srbija „ne može da utiče na spremnost aerodroma sa kojih i na koje leti, pa je stoga i pored dobre pripremljenosti nacionalne avio-kompanije ovaj let morao da bude otkazan“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter