7°C

Beograd

Photo: RT Caribrod

Izvor: TANJUG

SEZONSKE GUŽVE I RADOVI SU POČELI: Na graničnom prelazu Gradina čeka se 100 minuta

Pojačan je intenzitet saobraćaja na putevima koji vode ka Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori, navdi Auto-moto savez u izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

AMS S upozorava da će se od danas do 30. juna u periodu od 9 do 17 časova izvoditi radovi na održavanju putne ITS opreme na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Ostružnica - petlja Orlovača, u desnoj cevi tunela Železnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SVEČANO OTVARANJE Granični prelaz Kotroman između Srbije i Bosne i Hercegovine je rekonstruisan i modernizovan!

Za vreme radova saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Od 23. juna posle 20 časova saobraćaj će s državnog puta biti preusmeren na raskrnici sa Avalskim putem zbog izvođenja radova na izgradnji tunela Beli Potok. Saobraćaj sa državnog puta iz smera tunela Straževica biće preusmeren prema Avali, a zatim levo na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu iznad tunela Beli Potok.

Saobraćaj iz smera Bubanj Potoka biće preusmeren na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu, a zatim levo prema Avali i posle 100 metara pravo ka novoformiranoj T raskrsnici.

Sa Avalskog puta saobraćaj će biti preusmeren iz smera Avale desno na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu, a zatim levo ka Beogradu.

Iz smera Beograda saobraćaj će biti preusmeren levo na novu kružnu raskrsnicu, a zatim na raskrsnici desno i nakon 100 metara posle raskrsnice levo na novoformiranoj T raskrsnici.

Od 27. juna do 15. septembra izvodiće se radovi na mostu preko Bresničkog potoka na deonici Knić - Mrčajevci, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 15. jula biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Kruševac (Jasika) - Makrešane zbog radova i obezbeđenja gradilišta, a u okviru radova na izgradnji auto-puta E-761.

U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren na devijaciju sa desne strane, u smeru ka Kraljevu, uz ogradičenje brzine na 40 km/h.

Alternativni putni pravac je Pojate - Makrešane - Dedina -Kruševac.

Od 24. juna do 1. avgusta na snazi je obustava saobraćaja na deonici Gložan - Begeč. Alternativni put je Bačka Palanka - Gložan - Bački Petrovac- Planta - Futog.

Do 1. novembra zbog radova na održavanju leve kolovozne trake izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Ub - petlja Lajkovac. U zoni radova za saobraćaj se zatvara izlaz na petlji Ub, u smeru ka petlji Surčin Jug, a saobraćaj se odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova putnička vozila čekaju 100 minuta na prelazu Gradina.

Na Kalebiji i Šidu teretna vozila čekaju 240 minuta, na Horgošu 120, na Batrovcima 180 minuta.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar