24°C

Beograd

Photo: PIXABAY/ilustracija

Izvor: TANJUG

NOVA MERA TZV. KOSOVSKE DRŽAVE: Usvojena je odluka o tablicama

Kosovska vlada odlučila je danas da će osobama koje na administrativne prelaze dođu sa ličnim dokumentom koji su izdale srpske vlasti na ulazu da pismo koje zamenjuje identifikaciona dokumenta.

Prema ovoj odluci, svakoj osobi se dostavlja obrazac deklaracije da se privremeno zamenjuje upotreba takvog dokumenta, prenosi Koha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRIŠTINA NASTAVLJA TORTURU Na Kosovu i Metohiji uhapšen Srbin, desetorici zabranjen ulazak!

Takođe, doneta je odluka da se stanovnicima, uglavnom na severu zemlje koji imaju registarske tablice izdate od Srbije, ali u ime gradova Kosova, omogući da se vrate na, kako kažu, registarske tablice RKS.

Kosovska vlada je održala elektronski sastanak na kome je usvojila odluku da se omogući registracija vozila sa RKS registarskim tablicama za sva vozila opremljena registarskim tablicama "PR", "KM", "PZ", "GL", "UR", "JP", "DA" ili "ÐA".

Kako je saopšteno iz Vlade, vlasnicima vozila sa ovim registarskim oznakama omogućen je povratak na Kosovo u periodu od 1. avgusta do 31. septembra ove godine, odnosno dva meseca.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar