Izvor: Novosti
01.07.2021 u 19:04
0

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! U narednih sat vremena obilni pljuskovi i grad! Ovi delovi Srbije su na udaru!

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je hitno upozorenje na nepogode na području Rasinskog okruga.

PROČITAJTE JOŠ:

OD DANAS UKINUT ROMING NA ZAPADNOM BALKANU: Cene niže i za 90 odsto – evo koliko će vas koštati pozivi

TEŠKA POVREDA STEFANA JOVIĆA! Propustiće Olimpijadu?!

SUTRA KONAČNI REZULTATI MALE MATURE: Uskoro popunjavanje liste želja za upis učenika u srednje škole

DRECUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Problem na KiM je što sada Amerika smatra Srbiju partnerom!

BOLNICI U ZRENJANINU 30 MILIONA: Pokrajinska vlada izdvojila sredstva za opremanje zdravstvenih ustanova

– Na području Rasinskog okruga u narednih sat vremena očekuju se obilni pljuskovi, grmljavina, grad i kratkotrajno olujni vetar – stoji u najnovijem upozorenju RHMZ-a.

Kako dodaju meteorolozi, u naredna dva sata u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji mogući su lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Podsetimo, danas oko 15 sati grad se sručio na požeški kraj i pričinio ogromnu štetu na poljoprivrednim kulturama u selima Tabanovići, Loret, Papratiše i Jelen Do.

Snažno nevreme praćeno gradom veličine lešnika zahvatilo je danas i delove prijepoljske opštine. Najveća šteta pričinjena je u selima Lučice i Gračanica.

– Najveća šteta pričinjena je u malinjacima. Berba je u jeku, a sada je nevreme obralo umesto nas. Uništen je dobar deo roda, ali i druge zasade voća i povrća – rekao je za RINU meštanin sela Lučice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter