5°C

Beograd

Photo: MUP

Izvor: alo

VULIN SE ZAHVALIO NAŠIM POLICAJCIMA: Nastaviće se povećanje plata i rešavanje stambenog pitanja za pripadnike snaga bezbednosti

Vulin se zahvalio Sindikatu srpske policije na doprinosu u poboljšanju uslova rada pripadnika policije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost Sindikatu srpske policije na aktivnom učešću i doprinosu u borbi za poboljšanje uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i na podršci Ministarstvu u naporima da položaj policijskih službenika bude još bolji.

VULIN OŠTRO OSUDIO VLADU HRVATSKE: Ne postoji tačniji naziv za njih od ovog!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na svečanosti povodom obeležavanja 15 godina postojanja i rada Sindikata srpske policije Vulin je poručio da će se nastaviti ulaganje u poboljšanje standarda i materijalnog položaja pripadnika policije i to u vidu povećanja plata i rešavanjem stambenog pitanja masovnom izgradnjom stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

- Nastavljamo da unapređujemo i razvijamo sve oblike zdravstvene zaštite za naše pripadnike, nastavljamo da razvijamo svoje kapacitete, da ulažemo u opremu i vozila, baš kao što nastavljamo ulaganja u izgradnju novih policijskih objekata i ono što je meni kao ministru policije najvažnije, nastavljamo da podižemo nivo zaštite i bezbednosti naših pripadnika - poručio je ministar.

Navodeći da je policijski poziv težak i odgovoran, pun izazova i rizika Vulin je kazao: "Zato hoću da moj policajac ima najbolju opremu, uniformu, najbolje uslove za rad i za bezbedno izvršavanje zadataka".

- Država je na čelu sa predsednikom Vučićem pokazala da je zahvalna i da ceni trud, rad, požrtvovanje, hrabrost srpske policije i mi nastavljamo da unapređujemo uslove rada policijskih službenika koji su stub bezbednosti i bedem svakoj vrsti kriminala - poručio je ministar.

Predsednik Sindikata srpske policije Lazar Ranitović rekao je da je ugled policije znatno poboljšan u odnosu na period od pre godinu i po dana, te da će Sindikat srpske policije nastaviti aktivnu borbu za bolji status i položaj pripadnika policije.

Ranitović je dodao da Ministarstvo uvek može da računa na podršku sindikata po pitanju sprovođenja planova i aktivnosti za unapređenje bezbednosti i položaja policijskih službenika.

 *Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar