Izvor: Novosti
26.07.2022 u 14:07
0

RHMZ IZDAO NOVA UPOZORENJA! Pljuskovi, grmljavina i grad nakon vrelog dana!

Prema prognozi RHMZ, u Srbiji su večeras u severnim delovima zemlje, a tokom noći i sutra i u zapadnim i jugozapadnim krajevima, moguće kratkotrajne vremenske nepogode uz obilne pljuskove sa grmljavinom, grad i jak olujni vetar.

UKLJUČEN CRVENI METEOALARM, PRED NAMA SU PAKLENE VRUĆINE: Meteorolog ipak priznaje kad nas očekuje kratkotrajni predah!

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, u zoni pljuska kratkotrajno jak. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jutarnja temperatura će se kretati od 14 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena. 

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i malo svežije, ujutro i pre podne sa uslovima za lokalne kratkotrajne pljuskove s grmljavinom, posle podne uglavnom suvo. 

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 20 stepeni, najviša dnevna oko 31 stepen.

U četvrtak će na severu biti pretežno sunčano i malo toplije, u ostalom delu promenljivo oblačno, mestimčno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, uglavnom u južnim i istočnim krajevima.

U petak pretežno sunčano i veoma toplo u svim predelima, a u brdsko-planinskim je, uz umeren razvoj oblačnosti, tek ponegde moguć kratkotrajni pljusak s grmljavinom. 

U subotu se očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom sa severa i zapada, a do kraja dana će se proširiti i na ostale krajeve. 

Posle podne se očekuje pad temperature, kao i pojačan severozapadni vetar, navedeno je u saopštenju RHMZ.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter