14°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube Radio-televizija Vojvodine

Izvor: Tanjug

STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Horgošu i Kelebiji na izlazu se čeka i do 2 sata, a evo gde se NAJMANJE ČEKA!

Na graničnimm prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 70 minuta.

Na Preševu, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 60 minuta, na prelazu Gostun putnička vozila čekaju 35 minuta i prilikom ulaska i na izlazu iz zemlje, dok na prelazu Sremska Rača ia na izlazu i na ulazu čekaju 30 minuta, koliko se zadržavaju i na graničnom prelazu Batrovci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković završava u četvrtak višednevnu posetu zemljama Latinske Amerike zvaničnom posetom Venecueli!

Na deonici auto-puta E-75 zbog radova na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave do 1. septembra saobraćaj se odvija samo voznom i preticajnom trakom.

Na deonici između petlje Pojate i petlje Paraćin do 15. septembra je zbog radova za saobraćaj zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a vozila idu dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom ka Nišu.

Kod Leskovca, na deonici Leskovac (Strojkovce) - Leskovac do zbog asfaltiranja koje se odvija od 7 do 17 časova do 20. avgusta saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i uz povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova

Alternativni pravac: lokalni put Donja Jajina - Gornja Jajina.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar