4°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube A1tvNet

Izvor: Tanjug

Bez zadržavanja na auto-putevima,na granicama do 120 minuta! Evo gde se najmanje čeka!

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je večeras JP "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Prohor Pčinjski, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RATE NA KREDITE VEĆ SKOČILE I ZA 2.000 DINARA: Stručnjaci očekuju povećanja kamate, evo šta građani kažu!

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na istom graničnom prelazu, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok je ulaz za putnička motorna vozila 90 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 30 minuta, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu za sva motorna vozila je 90 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu za sva motorna vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar