12°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Tanjug

VOZAČI, DANAS KRENITE BAREM SAT VREMENA RANIJE: Izmene saobraćaja zbog radova na putevima, evo koji pravci su zakrčeni!

Zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu tokom izvođenja radova na izgradnji auto-puta Ruma - Šabac, izmenjen je režim saobraćaja kod mesta Jarak u smeru prema Hrtkovcima, saopštio je AMS S.

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, evo gde je zakrčenje!


Saobraćaj u zoni gradilišta će se odvijati neometano, shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, koja se odnosi na redukciju brzine kretanja, zabranu preticanja i pravovremeno upozoravanje vozača na vozila koja se sa gradilišta uključuju/isključuju na državni put.

U toku su radovi na pojačanom održavanju državnog puta I B reda broj 13, na deonici Zrenjanin - Ečka, od kružnog toka kod autobuske stanice, preko nadvožnjaka.

U zoni radova saobraćaj se odvija u jednosmernom režimu, a vozilima iz pravca Zrenjanina biće omogućen nesmetan pristup od kružnog toka, preko nadvožnjaka, prema izlazu iz grada.

Vozila koja dolaze ka Zrenjaninu, iz pravca Ečke, biće preusmerena na alternativni pravac - ulicama Pančevačkom/ Despota Stefana/ Dr. Laze Kostića i Pere Dobrinovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Planirano trajanje izvođenja radova na ovoj deonici je 62 dana.

Od 15. 8. godine do 5. 9. 2022. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na kolovozu na državnom putu I B reda broj 25, na deonici Mali Požarevac - Mladenovac, kod nadvožnjaka Selters.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

U periodu od 7 do 17 časova izvode radovi na obeležavanju oznaka na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Novi Sad Jug-Stara Pazova, u smeru ka Staroj Pazovi i to od 08. do 15.avgusta desna ivična linija, a od 15. do 31.avgusta razdelna i leva ivična linija.

Do 20. avgusta izvodiće se radovi na asfaltiranju državnog puta II A reda broj 227, na deonici Strojkovce - Leskovac.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova.

Alternativni putni pravac tokom obustave je lokalni put Donja Jajina - Gornja Jajina.

Od 8. do 12. avgusta u periodima od 8.30 do 12 časova i od 14 do 17 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na državnom putu II B reda broj 415, na deonici Velika Lomnica- Buci- Jastrebac.

U periodima od 12 do 14 i nakon 17 časova, saobraćaj se odvija normalno, navedeno je u saopštenju AMS S.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar