Izvor: Tanjug
13.08.2022 u 06:57
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 13. AVGUST: Danas osetno hladnije sa pljuskovima i grmljavinom!

U Srbiji se danas očekuje veća količina padavina, ponegde i više od 40 mm za 24 sata, a kratkotrajni grad je moguć u zapadnim, centralnim i južnim predelima. U većem delu zemlje biće umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, a samo će u Vojvodini veći deo dana biti suvo, na krajnjem severu i tokom celog dana.

STIŽE OSVEŽENJE I PREDAH: Ovde se očekuju pljuskovi, grmljavina i grad!

Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19 stepeni, a najviša dnevna temperatura od 21 do 26 stepeni, na istoku i do 28 stepeni. U Beogradu će danas biti oblačno i svežije, povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. U drugom delu dana se očekuje više padavina koje će ponegde na širem području grada biti intenzivnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 18 stepeni, a najviša oko 25 stepeni. Sutra će biti pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i toplije, posle podne u brdsko-planinskim predelima kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a zatim sledi osetan porast temperature.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter