16°C

Beograd

Photo: tanjug milos milivojevic

Izvor: Happy BSC

ZAVRŠNI ISPIT OD 17. DO 19. AVGUSTA: Polagaće ga 766 učenika

Završni ispit u avgustovskom roku biće realizovan 17., 18. i 19. avgusta, u skladu sa Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za školsku 2021/2022. godinu i prijemnog ispita i upisa učenika u srednju školu za školsku 2022/2023. godinu, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 

UPIS U SREDNJE ŠKOLE JOŠ SAMO DANAS PREKO PORTALA! Od 17. do 19. avgusta polaganje testova za učenike koji nisu izašli na završni ispit u junskom roku,

Završni ispit u avgustovskom roku polažu samo oni učenici osmog razreda koji iz različitih objektivnih razloga nisu pristupili polaganju u junskom roku. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konačni rezultati završnog ispita će biti poznati 22. avgusta, dok se upis učenika u srednje škole u trećem upisnom krugu vrši neposredno u školi, u petak i subotu, 26. i 27. avgusta. 

Škole u kojima se ostvaruje program osnovnog obrazovanja odraslih (FOOO), završni ispit u avgustovskom roku organizuju 18. avgusta, polaganjem jednog testa. 

U avgustovskom roku planirano je da polaže 766 učenika i polaznika, od toga 727 će polagati test/ove na srpskom jeziku, deset na albanskom, 12 na bosanskom, 13 na mađarskom i četiri na rumunskom jeziku.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar