5°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

NE PROPUSTITE "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA HAPPY TV: O najnovijim događajima iz zemlje i sveta sa našim fenomenalnim gostima!

"Dobro jutro Srbijo" na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Milana Vuković i Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost. 

U nastavku Dalibor Mirić i Dobrosav Dević iz Centra za društvenu stabilnost govoriće o izazovima koji očekuju novu Vladu. 

Nešto kasnije Zoran Milosavljević - Institut za političke studije govoriće na temu "Kurtijev ultimatum pretnja za region". 

Zatim će Darko Obradović - Centar za stratešku analizu, dr Dragan Petrović  - naučni savetnik i Vladan Glišić - advokat pričati na temu: "Predlog Ilona Maska za rešenje sukoba u Ukrajini". 

Potom će nam prof.dr Ratomir Antonović - Fakultet "Konstantin Veliki“, prof. dr Ilija Kajtez - sociolog i Biljana Šahrimanjan Obradović - Centar za stratešku analizu govoriti na temu: "Svet na granici nuklearnog rata". 

Nakon toga Uglješa Grgur - privatni detektiv i diplomirani pravnik, Dejan Radenković  - bivši vioki funkcioner MUP-a i Aleksandar Nikolić - psihotarapeut pričaju o temi: "Ko su ljudi koji ubijaju decu?"

Jelica Bjekić Macut - endokrinolog govoriće na temu "Gojaznost više nije bauk", dok će Tomislav Lovrekovi - novinar i Gradiša Katić - novinar govoriti na temu: "Borba za budućnost". 

Za kraj jutarnjeg programa dr Žarko Radović - fiziotarapeut govori o temi "Neoperativno rešenje za diskus herniju". 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar