12°C

Beograd

OVO JE UBIJENA SUBOTIČANKA: Živela kao podstanar, radila u fabrici, a onda je pronađena u lokvi krvi!

U Subotici je jutros nađena mrtva Jasna Matić (41), koja je ležala u lokvi krvi ispred kuće u kojoj je stanovala, u Dalmatinskoj ulici, a kako saznaje, nesrećna žena je dobila udarac tupim predmetom u glavu i ostavljena je da iskrvari.

Još nije poznato ni tačno vreme smrti, ali se pretpostavlja da je ubijena rano ujutro, iako komšije tvrde da su posle 22 sata uveče, navodno čule pucanj na ulici, ali su mislili da je neko opet bacio petarde.

Beživotno telo su pronašli ujutro i prijavili policiji. Priča se da su to učinile komšije koje su zatekle leš na ulici, ali se nezvanično priča i da je ubistvo prijavio mladić ubijene devojke.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih istrazi, Jasna je udarena tupim predmetom, u ujutro je na ulici nađen njen leš u lokvi krvi. Motiv smrti još se ne zna, pošto komšije tvrde da je Jasna živela sama i da nikada sa njom nisu imali problema.

Jasna je bila zaposlena u fabrici Pionir, gde je radila više od 15 godina kao pomoćni radnik i spremačica. U fabrici su nam potvrdili da je bila dobar radnik i da je dugo tu radila. Svi su šokirani smrću svoje radnice.

Jasna je imala punoletnu kćerku koja je kako se tvrdi studirala, pa nisu živele zajedno. Priča se i da je imala dužu vezu sa vanbračnim partnerom, a neki kažu da je navodno bio zaposlen u istoj fabrici gde je i Jasna radila. Poslednjih mesec dana je kažu komšije bila na bolovanju, jer je navodno imala upalu pluća, pa nekoliko nedelja nije radila.

Prve komšije, Dušan Jakovljev i njegova supruga kažu za Kurir, da nisu imali nikada komunikaciju sa komšinicom, ali da je bila tiha osoba.

- Znali smo da je podstanar, da radi u Pioniru, nije se ni čulo za nju. Znamo i da ima i odraslu kćerku od dvadesetak godina, ne znamo gde živi, ali nije živela u kući sa majkom - kaže Dušan.

Njegova supruga dodaje da su viđali komšinicu samo kad je muž kosio travu ili radio po dvorištu.

Kurir
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar