12°C

Beograd

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA POTRESLA SUBOTICU: Nakon Jasninog brutalnog ubistva, njen bivši partner izvršio samoubistvo!

U toku je uviđaj samoubistva Josipa Kujundžića iz Verušića, koji je presudio sebi puškom, pretpostavlja se posle brutalnog ubistva Jasne M.(41) iz Subotice. Ostavio iza sebe pismo!

SUBOTICA – Kako Kurir saznaje, još je u toku uviđaj koji vrše policija i Više tužilaštvo iz Subotice, od danas popodne, u naselju Verušić, kod Subotice, gde je danas pronađeno beživotno telo Josipa Kujundžića (59).

On je sebi presudio puškom, a kako se pretpostavlja, Kujundžićevo samoubistvo se povezuje sa ubistvom od prethodnog dana , kada je usmrćena Jasna Matić (41), njegova bivša emotivna partnerka.

Kujundžić je ostavio i pismo iza sebe, pa se pretpostavlja da je hteo da rasčisti sa Jasnom razloge prekida njihove veze.

Navodno, on je u četvrtak pozvao Jasnu telefonom i ona je pristala da se vide nakon njenog posla, a tog dana je radila u drugoj smeni, pa je posle 22 sata tek došla kući.

Jasnine komšije su negde u to vreme čule pucanj, ali su mislili da su petarde. Ujutro je na ulici nađeno beživotno telo nesrećne žene, koje je poslato na obdukciju, a prema prvim informacijama, Jasna je ipak ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se čekićem ili tupim delom sekire u potiljak, prema jučerašnjim informacijama. Telo je nađeno ispred njene kuće u lokvi kvi, u Dalmatinskoj ulici ispred kuće, gde je bila podstanar.

Posle 18 sati večeras, uviđaj je još bio u toku, a policija i Više tužilaštvo potvrdiće da li je samoubistvom Kujundžića rasvetljeno i tragično ubistvo Jasne Matić, što će potvrditi i istraga i obdukcija tela ubijene žene.

Kurir
Foto:PrtSc Kurir

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar