11°C

Beograd

ŠOK I NEVERICA U ZGRADI U KOJOJ JE ZVERSKI UBIJEN MILOŠ MILEUSNIĆ: Pocepana umrlica i razbijeno staklo! "Ništa vam nije sveto!"

Mesto na kom su prijatelji palili sveće i ostavljali cveće za brutalno ubijenog studenta Miloša Mileusnića, koga je zverski ubio „ubica s Fejsbuka“ Neđeljko Đurović, prethodnih dana je oskrnavljeno, a umesto umrlice stanari su na vratima zatekli razbijeno staklo.

Ove informacije pojavile su se na Fejsbuk grupi Pravda za Miloša, na kojoj su njegovi prijatelji pokrenuli i peticiju da Neđeljko Đurović, koji je osumnjičen da je ubio studenta iz Čačka, dobije doživotnu robiju.

- Ovo je mesto gde je stajala Miloševa umrlica zajedno sa cvećem i svećama koje su palili mnogi drugari, poznanici! Umesto toga sada stoji jedno razbijeno staklo! U razgovoru sa stanarima zgrade utvrđeno je da su i oni palili sveće, i da niko od stanara zgrade nije odgovoran za ovo - napisano je na ovoj grupi.

Administratori stranice za ovakav čin optužili su ljude bliske osumnjičenom Đuroviću.

- Bliski ljudi ubice se ne smiruju! Ovo je jedna velika sramota koja mora da se zaustavi! Ljudi, čemu ovolika mržnja i bes? Gde će vam duša?! Ako je uopšte imate! Oteo je jedan mlad život bez ikakvog razloga!! Ništa vam nije sveto! - napisali su gnevni prijatelji, dodavši da će ih ovo naterati da izdrže u zahtevanju maksimalne kazne.

Kurir
Foto:Facebook

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar