5°C

Beograd

ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA: Iz hobija izvršio MASAKR !

Damir, brat Davora Pernića, četvorostrukog ubice iz Jabukovca, svedočio je da je njegov brat "iz hobija tragao za zlatom", baš kao i ubijeni Kazimirović, pa bi seoske priče o "zlatnom ćupu" koji je ubijeni našao mogle biti motiv pljačke i masakra.

Izvor upoznat sa istragom četvorostrukog ubistva kaže da je Damir kod tužioca rekao i da mu je brat rekao da je "sa Majom Bađikić u tajnoj vezi". Pernić, koji je bio prvi od najmanje četiri planirana svedoka, o vezi svog brata i Maje Bađikić, koju je Davor optužio da mu je saučesnica, nije mogao ništa više da kaže.

- Ništa drugo nije znao o toj njihovoj navodnoj vezi. Svedočio je da zna za neke veze, čak je naveo ime jedne devojke sa kojom je Davor bio. Brat je naveo da o samom zločinu na salašu u zaseoku Velja Vratna i ubistvu Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) takođe ništa ne zna - navodi sagovornik blizak istrazi.

- Ono što je, međutim, zanimljivo u svedočenju Damira Pernića jeste da je naveo da je njegov brat imao detektor metala i da je tragao za zlatom.- Davor je tragao za zlatom. To mu je navodno bio hobi, ispričao je brat. Zbog toga je nabavio i detektor metala. U tom hobiju društvo mu je najčešće pravio najbolji drug, mladić iz Jabukovca - dodaje izvor.

kurir.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar