26°C

Beograd

SRCE PREPUKLO OD TUGE ZA SINOM: Preminula majka Nebojše Glogovca! (FOTO)

Majka našeg najvećeg i najznačanijeg glumca Nebojše Glogovca, Milena Glogovac, preminula je u svojoj 74 godini. Majka velikana nije prežalila smrt svog sina i ubrzo nakon toga otišla je na večni počinak.

- Obaveštavamo rodbinu, prijatelje i poštovaoce da je usnula u Gospodu naša draga Milena Glogovac, rođ. Samardžija. Opelo i sahrana drage nam pokojnice služiće se u Hramu svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, u ponedeljak, 11. novembra 2019. godine u 14 časova. Ožalošćeni: suprug prota Milovan, ćerka Bojana i zet Vule, snaja Milica, unučad Gavrilo, Miloš, Sunčica i Luka, jetrva Ljuba sa porodicom, braća Momir i Radivoje, snaje Anđelka, Dušanka, Ljubinka i Nada, zaove Milka i Ljilja sa porodicama i ostala mnogobrojan rodbina i prijatelji - navodi se u čitulji koju je njena porodica objavila u dnevnim novinama.

Podsetimo, Nebojša Glogovac preminuo je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu u februaru 2018. godine, nakon teške bolesti. Poznanici porodice kažu da se njegova mama od bola za sinom ubrzo razbolela i polako počela da vene. Umrla je, kažu, od tuge za njim.

DA NIKAD NE BUDE ZABORAVLJEN: ,,Monografija: Nebojša Glogovac"!

TUGA ZA LEGENDOM: Intervju od 15 godina je dokaz kolika je Nebojša Glogovac bio veličina!

TRAGEDIJA, NAPUSTI NAS I NEBOJŠA GLOGOVAC: Čega večno mesto uz besmrtne velikane srpskog glumišta! (foto galerija)

Happytv.rs

Foto: printscreen/alo.rs

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar