5°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: Tanjug

LIKVIDARAN JOŠ JEDAN SVEDOK ZLOČINA OVK Ubijeni šumski inspektor svedočio u Specijalnom tužilaštvu

Inspektor u Savezu šumarstva u Prištini Nazmi Rustemi bio je, kako saznaje prištinska televizija T7, zaštićeni svedok Specijalnog tužilaštva i saslušan je tri meseca pre nego što je pronađen mrtav.

On je ubijen je iz vatrenog oružja 18. decembra u večernjim časovima, dok je bio na dužnosti, u bllizini Badovačkog jezera.

HOROR U BEOGRADSKOM HOTELU Vlasnik lanca kladionica pronađen go i bez svesti!

Govorilo se da je njegovo ubistvo povezano s profesijom koju je obavljao dugi niz godina. Međutim, prema tvrdnjama njegove porodice, čini se da je razlog njegovog ubistva sasvim drugačiji, prenosi Kosovo onlajn.

Rustemi je bio svedok Specijalnog tužilaštva a ispitivali su ga specijalni istražitelji u svojstvu svedoka, potvrdila je za televiziju T7 njegova supruga Elmaze Rustemi.

PROSTITUTKAMA DAVALI NADIMKE, PA OBJAVLJIVALI OGLASE Evo kako je funkcionisala najveća grupa makroa u Srbiji

- Rekao mi je su ga pozvali iz Euleksa, a kada se vratio pitala sam ga šta se dogodilo. Odgovorio je samo da je sve u redu i ništa više. Poslednji put je otišao u Euleks - objasnila je ona.

Iz Specijalnog tužilaštva su u pismenom odgovoru za T7 objasnili da ne mogu da komentarišu istragu tužilaštva iz profesionalnih, etičkih i pravnih razloga i da ne mogu dati informaciju da li je pokojnik bio svedok.

NEDA ARNERIĆ IMALA JE POSLEDNJU ŽELJU: SRCE će vam se SLOMITI

Međutim, supruga pokojnika je zatražila od agencija za sprovođenje zakona da slučaj razjasne u najkraćem vremenskom roku.

- Do sada nismo dobili nikakve informacije o slučaju. Želimo da se sve ovo okonča kako bismo saznali istinu, ali stalno nam ponavljaju da ne žurimo. Tražimo da se ovaj slučaj rasvetli - poručila je Elmaze Rustemi.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti