4°C

Beograd

Photo: MUP Republike Srbije

Izvor: Alo.rs

LOLITA ZA JEDNU NOĆ ZARADILA 550 EVRA: A evo šta su radile Gospodarica i Robinja! (FOTO)

Uhapšena su 22 člana dve kriminalne grupe, zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su devojke iz provincije za novac vodile ljubav sa klijentima koji su preko oglasa ugovarali seks.

Kod njih je prilikom hapšenja pronađena evidencija o mušterijama sa cenovnikom, kao i veća suma, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, manja količina droge, municija i četiri vozila koja su korišćena za razvoz prostitutki.

AERODROM "NIKOLA TESLA" NEPREKIDNO OTVOREN: Odluka na kompanijama i pilotima da li će sleteti!

Uhapšeni su: Darko T. (45), Saša G. (47), Saša M. (28), Dragan P. (45), Jelena M. (25), Nemanja R. (38), Zoran J. (44), Damel K. (61), Radomir V. (32), Petar LJ. (35), Srđan G. (49), Marko Ž. (61), Miroslav T. (45), Vladimir Đ. (44), Vukan P. (36), Marko R. (32), Tatjana L. (36), Saša N. (38), Tamara H. (33), Nemanja S. (35), Sreten D. (33), kao i policijski službenik Goran S. (45), dok se za još dve osobe intenzivno traga.

- Sumnja se da su organizatori seks-mafije sebi i devojkama, koje su iz provincije došle u Beograd, davali nadimke da bi prikrili identitet i seks-biznis u koji su se upustili. Posle toga su na raznim sajtovima, u rubrici lični oglasi, objavljivali gole fotografije devojaka i njihove generalije. Navodili su šta sve vole da rade u seksu i na šta su sve spremne da bi usrećile klijente! Pored fotografije ostavljali su broj telefona, na koji su se javljale privedene žene. Sumnja se da su organizatori kriminalne grupe angažovali radnike za obezbeđenje stanova u kojima su se devojke bavile prostitucijom. Oni su bili zaduženi i za njihov prevoz, kao i proveru dolazaka klijenata - kaže naš izvor iz istrage.

OVO JE ŽENA KOJOJ JE BORA PEVAO OSTANI ĐUBRE DO KRAJA! Svirali su joj i na svadbi, a evo šta kaže 40 godina posle!

- Vođe grupe su neposredno ili preko angažovanih radnika skupljali zarađeni novac. Od zarade su plaćali troškove, a ostatak su delili članovima, shodno dodeljenim zadacima. Preko osumnjičenog policajca pribavljali su podatke o klijentima koji su im iz nekog razloga bili interesantni. Na taj način su proveravali ko su, čime se bave, koliko zarađuju i da li je automobil kojim su dolazili na ugovorene sastanke bio njihovo vlasništvo. Policajac je bio zadužen za proveru klijenata iz dva razloga - da bi zaštitio devojke od nastranih i nasilnih klijenata i da bi sprečio da ih neko od gostiju otkuca policiji - kaže naš izvor blizak istrazi.

- Tarifa se kretala od 100 evra, pa naviše. Zanimljivo je da je jedna devojka pod nadimkom Lolita za celu noć zaradila 550 evra. Grupa je devojkama davala maštovite pseudonime - Željena, Gospodarica, Robinja-– navodi naš sagovornik

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti