2°C

Beograd

Photo: Facebook/Printscreen

Izvor: Telegraf.rs

Uhapšen bratanac Vladana Milojevića: Sumnjiči se da je bio glavni u kriminalnom klanu na Majorci!

Sin bivšeg fudbalera Zvezde i Partizana sa lisicama na rukama!

Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića.

U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, agenti policije su izvršili 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili dileri drogom i svi koji kontrolišu noćni život i bordele na ovim atraktivnim destinacijama. Uhapšeno je najmanje osam osoba, povezanih sa bandom "United Tribuns Nomads Spain".

Kako prenose mediji, na čelu uhapšenih je Stefan, sinovac Vladana Milojevića i sin Gorana Milojevića koji je u Majorku došao u sezoni 1991/1992 iz Meride. On se i posle igračke penzije nastanio ovde, postao je trener u Atletiko Baleares, pa je i sin veći deo života proveo u Španiji.

Kako prenose mediji reči policije, kriminalna organizacija je vrtoglavo porasla u kontroli dilovanja droge u nekoliko ključnih mesta noćnog života i provoda na Majorci, mnogi su bili zaposleni u obezbeđenju.

Dodaje se da su mnogi bili ekstremno nasilni u sukobima sa protivničkim klanovima u borbi za prevlast, a čak su u to umešani bili i radikalni ultraši Majorke.

Goran Milojevic je inace ime stekao u Crvenoj zvezdi od 1982. do 1988. godine, onda je igrao za Partizan do 1990, pa je karijeru nastavio u francuskom Brestu. Onda se preselio u Meridu, pa je za Majorku igrao od 1992. do 1995. godine, potom je još nosio dres Selte i Viljareala, u kom je okoncao karijeru 1998. godine. U trenerskoj karijeri, vodio je 13 razlicitih ekipa, poslednji angažman mu je selektorska pozicija u Filipinima.

Sin Stefan je rođen u Brestu, igrao je za Teleoptik, Košice, BSK Borcu, Bežaniju, poslednji klub su mu Zlate Moravce iz 2015. Španski mediji prenose i da sada ima drugacija interesovanja od fudbala.

- Lider i predsednik bajkerskog kluba je prethodno bio pod istragom zbog marihuane. Na svojim društvenim mrežama, Stefan Milojević je pokazivao interesovanje za borilačke veštine, sve druge članove organizacije zvao je braćom. Grupa je izabrala pre dve godine Majorku kao lokaciju za razvoj, posle čega je širila aktivnost na Madrid, Barselonu, Ðironu, Taragonu i Tenerife - navode španski portali.

Policijski izvori su otkrili i da se planirala Valensija kao novo žarište, ali i da "United Tribuns Nomads" imaju podršku grupa iz Nemačke, Austrije, BiH, Bugarske, Danske, Francuske, Italije, Švajcarske, Tajlanda i iz Turske, gde su mnogi članovi u tesnim vezama zbog organizovanog kriminala.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti