23°C

Beograd

Photo: kurir.rs/printscreen

Izvor: kurir.rs

OTKRIVAMO KO JE KOTORANIN UPUCAN U BEOGRADU: Švercovao drogu, a nedavno se doselio u Srbiju i osnovao građevinsku firmu

Na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-trogodišnji Marko Vuković, koji je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu, gde je podlegao povredama.

Vuković je rodom iz Kotora. Prema operativnim saznanjima Vuković je ranije bio pomorac, a jedno vreme živeo je i u Belgiji, u Beograd se doselio pre nekoliko godina gde je osnovao jednu građevinsku firmu.

BLOKIRANI SVI IZLAZI IZ BEOGRADA: Ubistvo na Bežanijskoj kosi!

Na mestu ubistva bio je i njegov prijatelj, takođe iz Kotora, koji je istražiteljima rekao da je žrtvu ubistva godinama poznavao i da Vuković ni sa kim nije bio u sukobu. Iako nije bio iz kriminogene sredine, prema operativnim saznanjima policije, bio je uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi.

Ipak, operativna saznanja ukazuju na to da nije bio pripadnik ni škaljarskog, niti kavačkog kriminalnog klana iz Kotora. Kotoranin je od ranije poznat organima gonjenja zbog umiješanosti u šverc droge brodovima.

Ubistvo se dogodilo u blizini osnovne škole “Borislav Pekić”. On je upucan u glavu dok je sedeo u kolima sa ženom i detetom. Pored automobila, pronađeno je i nekoliko čaura.

Kriminalistički inspektori rade uviđaj, a policija je blokirala taj deo grada i potera za napadačem je u toku.

SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, MUŠKARAC UBIJEN PRED ŽENOM I DETETOM: Mafijaško ubistvo kod škole!
POZADINA VATRENOG OBRAČUNA NA BEŽANIJI Otkriveno ko je ubijeni Marko V.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti