12°C

Beograd

Photo: Twitter/Sputnik Србијa

Izvor: Telegraf.rs

SASUO 5 METAKA U KOTORANINA I POBEGAO: I dalje se traga za ubicom sa Bežanijske kose!

U žrtvu je ispaljeno nekoliko hitaca i on je pogođen u glavu

Za nepoznatom osobom koja je juče na Bežanijskoj kosi pucala i ubila Kotoranina Marka V. policija i dalje intenzivno traga, dok je istragu oko slučaja preuzelo nadležno tužilaštvo.

OTETA DEVOJČICA SPASENA ZAHVALJUJUĆI ''SNEPČETU'': Napadači uhapšeni!

Uprkos tome što su sinoć odmah nakon ubistva snage bezbednosti blokirale sve izlaze iz glavnog grada, ubica sa Bežanijske kose nije uhvaćen, niti o njemu ima novih podataka.

On je sinoć sačekao Marka V. (41), kada je ovaj sa suprugom došao po decu u školu. U trenutku likvidacije članovi porodice su bili u kolima. M. V. je ubijen u autu, "BMW x6", na parkingu ispred Osnovne škole "Borislav Pekić", u Ulici Danila Lekića Španca.

Za sada se zna da je u njega ispaljeno nekoliko hitaca i da je pogođen u glavu. Na mestu ubistva pronađeno je 5 čaura. On je preminuo na licu mesta.

OTKRIVAMO KO JE KOTORANIN UPUCAN U BEOGRADU: Švercovao drogu, a nedavno se doselio u Srbiju i osnovao građevinsku firmu

Ubrzo se saznalo da je Marko V. bio umešan u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi, te od ranije poznat policiji. 

Kako se ubistvo desilo blizu škole, prava je sreća što niko više nije stradao. Štaviše, nedogu zamim ovaj kraj ispunio se brojnim mališanima koji su došli na treninge u četvrtak uveče. Njihovi treninzi su otkazani, a policija je je poslala kući.

SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, MUŠKARAC UBIJEN PRED ŽENOM I DETETOM: Mafijaško ubistvo kod škole!

Podsetimo, ovo je drugi put za kratko vreme da se likvidacije dešvaju nedaleko od mesta čiji su najčešći posetioci ujedno i najmlađi. Pre samo dva i po meseca, deca su se našla u blizini sačekuše, kada je u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka ubijen vođa navijača Partizana Ljubomir Marković.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti