27°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Kurir.rs

NA TRAGU ATENTATORIMA NA NIKŠIČKOG BIZNISMENA: Otkriven signal sa kartica crnogorskih operatera na mestu napada na Daku!

Srpske bezbednosne službe, na osnovu baznih stanica, otkrile su da su dve kartice crnogorskih mobilnih operatera bile aktivne u reonu mesta gde je pucano na Miodraga Daku Davidovića, koji je bio u društvu vladike Joanikija u hotelu Kraun plaza.

Istražitelji su odmah nakon pucnjave locirali nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela gde se desilo ranjavanje.

U toku je, kako je potvrđeno, veštačenje brojeva telefona, odnosno, traži se veza sa ovim događajem.

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbednosno interesantne osobe iz Crne Gore, a policija ispituje da li oni imaju veze sa ovim događajem. Da li je slučajnost ili ne, da kriminalci budu u blizini mesta gde je pokušan atentat na Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

 

Davidović je u trenutku ranjavanja, bio je u kafiću, na međuspratu hotela “Kraun plaza” na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim.

On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, i preživeo je samo zahvaljujući srećnom spletu okolnosti.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti