4°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: Blic.rs

OVAKO JE PRIPREMANA LIKVIDACIJA: Egzekutor danima pratio Crnogorca pre sačekuše!

Državljaninu Crne Gore, nekadašnjem pomorcu Marku Vukoviću (41), za sada neidentifikovani ubica ispalio je pet metaka u glavu i leđa, naočigled dve ćerke i sina, dok je preksinoć sedeo u svom BMW X5 ispred Osnovne škole "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi, koju pohađaju njegova deca.

Iako se veruje da je Vuković ubijen u još jednom obračunu zbog droge, niko to za sada ne može da potvrdi, pa istražitelji pokušavaju da od ljudi koji su u petak veče bili u tom delu Bežanijske kose, u Ulici Danila Lekića Španca i okolini, saznaju neki detalj koji može pomoći u identifikaciji egzekutora.

NAPAD SEKIROM U NOVOM SADU: Mladić hitno prevezen u Klinički centar!

Proveravaju se snimci video-nadzora postavljeni na okolnim zgradama, jer je neka kamera možda snimila ubicu. Pitanje je koliko će snimci pomoći, jer je u vreme ubistva bio mrak, a ni vidljivost nije bila dobra. Osim toga, razgovaraće se sa decom ubijenog, ali i sa drugim svedocima zločina, jer se možda neko od njih, posle prvobitnog šoka, seti nekog detalja koji može pomoći u identifikaciji egzekutora.

Istovremeno policija provera kretanje žrtve kobnog dana, ali i u prethodnom periodu, kao i kamere ispred njegovog doma. Naime, veruje se da je Vuković već duže vreme bio pod opservacijom ako ne ubice, onda njegove logistike, te je moguće da je neko od njih, ili njihovo vozilo ovekovečeno u blizini doma Vukovića. Takođe se veštači i njegov telefon jer za sada nije poznato da li je možda dobijao neke preteće poruke ili pozive.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti