1°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: Telegraf.rs

Prvi dan u školi ispred koje je likvidiran Kotoranin: Roditelji još u strahu, kamere snimile zločin?

Roditelji, čija deca idu u Osnovnu školu "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi u Beogradu, i dalje su potreseni činjenicom da je u petak na parkingu ispred ove obrazovne ustanove ubijen Kotoranin Marko V (41), pa danas, prvog dana nastave nakon ovog zločina mira nemaju.  

Marko V. je, da podsetimo, ubijen u petak, 17. januara u 18.45 sati u Ulici Danila Lekića Španca. Marko je sa suprugom došao u školu da uzme decu. Kada su, pošto su ih uzeli, seli u automobil marke "BMWx6", napadač je prišao i pucao mu u glavu naočigled dece i žene.

S obzirom na to da se ovo ubistvo dogodilo malo pošto su završeni časovi druge smene, i malo pre nego što će deci početi trenizi, roditelji čija deca pohađaju ovu ustanovu, i dalje su pod stresom.

Jedna majka, čije je ime i prezime poznato redakciji, rekla je za naš portal da se ubistvo dogodilo na samom izlazu odnosno ulazu u školu, i to malo pošto je njena ćerka izasla iz škole.

- I dalje sam prestravljena činjenicom da je samo par minuta pre ubistva izašla iz škole. A, ko zna koliko je dece bilo u neposrednoj blizini. Sve je to grozno i brutalno što se dogodilo. Svi smo jako uplašeni  - kaže ona.

Kotoranin je na mestu ostao mrtav, pa su lekari Hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt. Na mestu zločina pronađeno je 5 čaura, a za napadačem se još traga.

Kako nam je rečeno u OŠ "Borislav Pekić", škola ima i obezbeđenje i video nadzor, pa postoji mogućnost da ti video snimci pomognu u otkrivanju ubice. 

U nameri da saznamo da li je obezbeđenje nešto videlo, kao i da li su snimci možda već predati istražnim organima, obratili smo se direktoru škole Goranu Šupljeglavu, međutim, zamolio nas je da ga izuzmemo od davanja izjava dok traje istraga.

Podsetimo, ovo je drugi put za kratko vreme da se likvidacije dešavaju nedaleko od mesta čiji su najčešći posetioci ujedno i najmlađi. Pre samo dva i po meseca, deca su se našla u blizini sačekuše, kada je u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka ubijen vođa navijača Partizana Ljubomir Marković.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti