0°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Alo.rs

UHAPŠEN NAČELNIK KLINIKE ZA INTENZIVNO LEČENJE: Doktor Golić osumnjičen za obljubu pacijenta!

Banjalučka policija uhapsila je danas načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS dr Darka Golića.

Golić je osumnjičen za bludne radnje, odnosno nasilnu obljubu mlađeg muškarca koji je ležao kao pacijent na klinici.

Direktor UKC RS dr Vlado Đajić potvrdio je, za medije, hapšenje načelnika Golića, dodavši da su oni slučaj prijavili policiji.

– Poslovodstvo UKC RS je od radnika dežurne službe saznalo da se dr Golić neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, jer nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni – izjavio je dr Đajić.

Đajić je dodao da je pacijent svetinja i momentalno pokrenuo disciplinske mere prema osumjičenom Goliću, suspendujući ga  sa posla. On je dodao da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mere.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, primili su prijavu da je u UKC Banjaluka počinjeno krivično delo "Obljuba nad nemoćnim licem".

Zbog sumnje da je učinio krivično delo uhapšena je osoba D. G. U koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka preduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvetljavanja svih okolnosti krivičnog djela – saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je da su u toku istražne radnje, i da za sada, ne može da saopšti više informacija.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti