7°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: alo.rs

ŠOKANTNI DETALJI O LEKARU NAPASNIKU Silovao pacijenta u anesteziji?!

Celi slučaj prijavile su medicinske sestre koje su zatekle Golića kako seksualno uznemirava nesrećnog muškarca (36).

- Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se detaljno ispita jer nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni - izjavio je za „Alo!“ dr Vladan Đajić.

SAZNAJTE KO JA VAŠA SRODNA DUŠA U 2020. GODINI! Čuveni astrolog otkriva: Od mačo Ovnova do senzualnih Riba!

Strava i užas u Banjaluci! Doktor Darko Golić, načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Urgentno-kliničkog centra Republike Srpske, uhapšen je zbog sumnje da je bludničio nad nemoćnim licem na svom radnom mestu! Na meti osumnjičenog našao se pacijent (36), otac dvoje dece, koji je ležao na klinici.

Monstruozni incident dogodio se juče u prostorijama Kliničkom centru, kada je načelnik Darko Golić otišao do pacijenta. Ceo slučaj prijavile su medicinske sestre koje su zatekle Golića kako seksualno uznemirava nesrećnog muškarca.

ONI SU NAJTRAŽENIJI U HRVATSKOJ Crvene poternice za Srbima

Direktor UKC-a RS dr Vlado Đajić potvrdio je za „Alo!“, Golićevo hapšenje, dodavši da su oni slučaj prijavili policiji.

- Poslovodstvo UKC-a RS saznalo je od radnika dežurne službe da se dr Golić neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, pošto nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni - izjavio je za „Alo!“ dr Đajić.

Đajić je dodao da je pacijent svetinja i momentalno pokrenuo disciplinske mere prema osumnjičenom Goliću i suspendovao ga s posla. Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je za „Alo!“ da su u toku istražne radnje i da za sada ne može da saopšti više informacija.

DANAS LEŽE NOVAC Evo koliko je para za decembar

On je dodao da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mere.

Najpre se pojavila informacija da je žrtva maloletni dečak, međutim, ubrzo je utvrđeno da je reč o muškarcu starom 36 godina koji je ležao kao pacijent na klinici. Pojedini mediji ističu da se doktor tereti za pokušaj nasilne obljube nad pacijentom, a zasad nisu poznati detalji nemilog događaja.

JEZIVA PREDVIĐANJA: Stručnjaci priznali 2050. godine biće nas manje od šest miliona!

Utvrđuju se okolnosti ovog bizarnog slučaja u Republici Srpskoj. U koordinaciji s Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka preduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvetljavanja svih okolnosti krivičnog dela - navode iz banjalučke policije.

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti