0°C

Beograd

Photo: tanjug

Izvor: blic.rs

TROJICA SRBA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA "ŠKALJARACA" Uhvaćeni sa oružjem, pušteni pa - NESTALI (VIDEO)

Grčka policija istražuje da li incident koji se dogodio u nedelju u Atini, kada su uhapšena tri naoružana Srbina, ima veze sa likvidacijom Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, pripadnika škaljarskog klana u restoranu u prestonici Grčke.

Kako pišu grčki mediji, uhapšeni Srbi imali su pištolje na kojima su bili obrisani serijski brojevi, a policija ih je nakon saslušanja pustila na slobodu!

Tri muškarca, pod dejstvom alkohola, uhapšena su zbog incidenta koji se dogodio tog dana u zoru. Oni su, naime, ušli u jednu lokalnu kafeteriju u mestu Glifada. Uzeli su jaknu jednom gostu koji je odmah krenuo za njima.

Videvši da je jedan od njih naoružan, pozvao je policiju koja ih je ubrzo pronašla i privela. Inače, dok su bežali grčkim organima reda, jedan od muškaraca bacio je pištolj, dok je drugi, koji inače ima u svom vlasništvu, zadržao. Prilikom hapšenja utvrđeno je da su na oba pištolja obrisani serijski brojevi.

Jedan od uhapšenih rekao je policajcima da je Srbin, a druga dvojica da su Hrvati. Odmah su izvedeni pred sud na kome su im određene, kako su to grčki mediji preneli, "restriktivne mere" i naređeno im je da pojave u odeljenju za bezbednost na području svog prebivališta.

U međuvremenu, policija je utvrdila da su podaci koje su dali o sebi lažni, a proverom njihovih otisaka ustanovljeno je da su dvojica Hrvata zapravo Srbi, stari 34 godine, za koje postoje nalozi za međunarodno hapšenje i to zbog umešanosti u zločinačko udruživanje i zbog slučajeva u kojima se povezuju sa drogom!

Naravno, u odeljenje za bezbednost se nikada nisu javili.

Podsećanja radi, u nedelju popodne, nešto posle 18 sati, u atinski restoran ušetala su četiri napadača. Prišli su stolu za kojim su sedeli Igor Dedović, jedan od vođa škaljarskog klana, i Stevan Stamatović, prvi čovek zagoračke grupe, sa suprugama i decom i otvorili vatru.

Sa više desetina hitaca usmrtili su crnogorske krimnalce, a u pucnjavi je ranjena i supruga jednog od njih. Žene su kasnije ispričale da ne znaju ništa o poslovima svih muževa, da su u Grčku stigle turistički, a jedna od njih kazala je da zna da joj je muž traženi kriminalac.

Grčka policija saopštila je da su u pucnjavi učestvovale najmanje četiri osobe koje su se sa lica mesta odvezle džipom. Snimile su ih nadzorne kamere.

Komentari korisnika (1)

Ljudi se trude, rade da bi obezbedili porodicu, onda ih izvedu u oestotan i nastradaju

……..bas jako chudno!"


Ostavite komentar

Povezane vesti