-4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NESTAO KLJUČNI DOKAZ U slučaju napada na Darka Kovačevića nema čaure

Klupko u vezi s napadom na Darka Kovačevića još uvek je zamršeno! Grčka policija i dalje nema odgovore na neka od ključnih pitanja. Jedno od njih je gde je metak kojim je pucano na Darka?

NASTAVNICA "OČITALA" LEKCIJU SVOJIM ĐACIMA: Vi ste debili, klasični (VIDEO)

Prošlo je dve nedelje od jezivog događaja u Atini, a nadležni organi i dalje nisu pronašli čauru koja je ispaljena na legendarnog fudbalera. Prema pisanju atinskih medija, to navodi da je hitac bio samo upozorenje:

- S obzirom na blizinu sa koje je ispaljen metak na Kovačevića, istražitelji misle da se radi o profesionalcu koji je namerno promašio tako što je pucao verovatno u visinu ili možda na potpuno drugu stranu. Metak još uvek nije pronađen, što ide u prilog činjenici da se radilo o opomeni i da je namerno hitac završio daleko od tog mesta - otkrivaju grčki mediji.

SUNCE SPREMA IZNENAĐENJA Čuvajte se, ova tri znaka su na iskušenju

Sve vodi ka tome da je ceo plan opominjanja Kovačevića pažljivo i do najsitnijih detalja organizovan.

- Automobil je zapaljen na mestu gde nema žive duše, nikakvih ljudi, kamera. Ukraden je dva i po meseca pre napada na Kovačević. Spaljeni pištolj u automobilu još je jedan dokaz temeljne organizacije.

MUŽ I ŽENA IZ SRBIJE PALI U ITALIJI U Breši kontrolisali prodaju marihuane

Istragu o napadu na nekadašnjeg fudbalera i dalje vodi Odeljenje za ucene, što je dokaz da priča definitivno ide u tom pravcu. Pitanje je šta je konkretno predmet ucenjivanja, da li pozajmice od zelenaša, pokušaj reketiranja ili nešto treće.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti