-4°C

Beograd

Photo: Youtube

Izvor: espreso.rs

MUŽ I ŽENA IZ SRBIJE PALI U ITALIJI U Breši kontrolisali prodaju marihuane

Policija u Breši uhapsila je Srbina B. I. (30), 25-godišnjeg Makedonca C. G. s prebivalištem u Pjaćenci i još tri stanovnika Breše - dvojicu muškaraca od 28 godina S. G. i F. M. i suprugu Srbina V. M. (25), preneli su italijanski mediji.

Ova petočlana banda uhapšena je u utorak po podne u akciji pod nazivom "Ketama" i nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su prodavali drogu, konkretno hašiš, marihuanu i kokain.

NESTAO KLJUČNI DOKAZ U slučaju napada na Darka Kovačevića nema čaure

Ova banda našla se na radaru policije još u novembru 2018. godine, kada je španska policija u gradu Malaga presrela paket u kojem se nalazilo 16,63 kilograma marihuane, koja je trebalo da stigne u italijanski grad Breša. Istragom su identifikovani Srbin B. I. (30) i F. M. (28) iz Breše. Naime, njihova uloga bila je da iz Malage pošalju paket koji sadrži marihuanu.

Utvrđeno je da je ista grupa mesec dana ranije, 8. oktobra 2018. godine, iz Malage u Brešu poslala paket koji je sadržao oko 8 kilograma marihuane. Ova pošiljka uspela je da stigne u Brešu.

SUNCE SPREMA IZNENAĐENJA Čuvajte se, ova tri znaka su na iskušenju

Policija je u saradnji s tužilaštvom uspela da rekonstruiše kako je funkcionisala ova banda. Naime, bračni par, Srbin B. I. i njegova žena bili su zaduženi za prenošenje različitih količina droge dvojici 28-godišnjaka u Breši.

Kada bi paket s drogom stigao, dvojica Italijana bili su zaduženi za dalju maloprodaju u jednom stanu. Zauzvrat, Srbin i njegova žena starali su se o tome da kokain, marihuana i hašiš dođu do drugih mladih ljudi.

NASTAVNICA "OČITALA" LEKCIJU SVOJIM ĐACIMA: Vi ste debili, klasični (VIDEO)

Pored toga, uhapšene su 4 osobe i zaplenjeno je ukupno 2.600 grama hašiša, 300 grama marihuane, 10 grama kokaina, 28 tableta oksikontina i 9 tableta zolpidema.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti