5°C

Beograd

Photo: RTV MAG

Izvor: Blic.rs

NE ZNAM ŠTA SE DOGODILO, NEMA MI DECE Očajnički vapaj majke čija su deca izgorela u požaru (FOTO)

Posle stravičnog požara koji je izbio u Maloj Moštanici danas u ranim popodnevnim satima, u domaćinstvo zahvaćeno vatrenom stihijom došla je Slavica T, koja je tu živela sa troje dece.

“Ne znam šta se dogodilo, nema mi dece”, rekla je šokirana Slavica T, majka devojčica od 11 i 13 godina i dečaka od 11, kada je stigla danas pred zgarište šupe njihove porodične kuće u Maloj Moštanici u kojoj su nakon požara pronađene ugljenisane kosti.

- Radila sam drugu smenu, trebalo je od 15 sati da počnem. Samo što sam došla, zvale su me komšije i rekle da gori šupa i da mi nema moje dvoje dece. Svuda sam gledala, ne znam gde više da ih tražim, sin ima 10, ćerka osam godina. Komšinica je probudila najstarije dete koje je spavalo u kući kada je izbio požar u šupi - ispričala je Slavica T.

Kako saznajemo na licu mesta, devojčice i njihov brat bili su sami kod kuće u trenutku kada je izbio požar.

Komšije su, kada su primetile da je vatra zahvatila šupu, dotrčale do dvorišta, a u tom trenutku je, kako pričaju, starija devojčica istrčala iz kuće i počela da viče: “Gde su mi brat i sestra?!”

Jedan od komšija ispričao je  da je neposredno pre požara starija sestra videla brata kako iznosi novine ispred kuće i da je na njeno pitanje šta će mu novine, rekao da “zna šta će sa njima”.

Porodica se, kako navode komšije, pre nekoliko godina doselila iz Ljubovije, Slavica je zaposlena, a njen suprug i otac dece je poslednja tri meseca u zatvoru zbog nasilja u porodici.

Deca su korisnici Centra za socijalni rad.

Požar je ugašen. Na licu mesta su vatrogasci, a ostaci tela preneti su na Institut za sudsku medicinu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti