3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: Kurir.rs

PORODICA UBIJENE VASPITAČICE NEUTEŠNA: Ostaće uspomena na tvoju dobrotu, neka te anđeli čuvaju!

Marina i Pavle su oko dve godine bili u emotivnoj vezi, iako je on bio oženjen i otac dvoje male dece

Marina Petković (28), vaspitačica iz Nove Pazove, koju je u utorak bombom razneo ljubavnik Pavle Rakonjac (31), pripadnik Žandarmerije, koji je i sam stradao u toj eksploziji, sahranjena je juče na Novom groblju u Novoj Pazovi.

KORONAVIRUS BEZ MILOSTI: Broj zaraženih raste!

Od Marine su se, pored porodice, oprostili i brojni prijatelji, komšije i kolege. Potresena porodica Petković svoju bol izrazila je i u čituljama.

- Večno ćemo čuvati uspomenu na tvoj plemeniti lik i dobrotu. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju. U neizmernom smo bolu - piše u oproštajnoj poruci koju su potpisali Marinini roditelji, brat i baka.

PUTIN PRESEKAO: U Kremlju izvršio velike promene!

Samo sat vremena posle Marinine sahrane, na groblju u Staroj Pazovi sahranjen je i Pavle Rakonjac. Marina i Pavle su oko dve godine bili u emotivnoj vezi, iako je on bio oženjen i otac dvoje male dece.

- Upoznali su se u vrtiću u kom je ona radila, a u koji su išla Pavlova deca. Kada su se upoznali, Marina je imala momka za koga je trebalo da se uda, ali je zbog Pavla raskinula. Nedavno je odlučila da se vrati bivšem, a on to nije mogao da podnese - podseća izvor i dodaje da je Marina pokušavala da se skloni od ljubavnika, te da je zbog toga u septembru promenila obdanište.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti