3°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

MALČANSKI BERBERIN PREBAČEN U SPECIJALNU BOLNICU! Evo kako se ponaša!

Biće sprovedeno stručno procenjivanje njegove uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanja tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju

Ninoslav Jovanović (47) poznat javnosti kao Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu devojčice iz Suvog Dola (12), iz pritvora u Nišu prebačen je 23. januara kasno uveče u specijalnu bolnicu u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs".

UŽAS U PANČEVU! Ženi pokušao da iskopa oči, sekao je po grudima... (FOTO)

Prema našim saznanjima, on je iz zatvorske ćelije Kazneno-popravnog zavoda upućen na psihijatrijsko veštačenje. Naime, radi se o stručnom procenjivanju njegove uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanju tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju.

- Dovezen je kasno uveče. Normalno se ponaša - kaže naš izvor iz istrage.

ZLOČIN U SREMU Muškarac ubijen kod Gajićeve bare

Ustanova u koju je smešten nije bolnica Centralnog zatvora, kako su mediji prenosili, već zasebna jedinica koja samo deli zgradu sa ovom institucijom.

Nakon psihijatrijske procene istraga će se opredeliti o eventualnom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi, kaže izvor blizak istrazi.

10 OPASNIH PORUKA U TRGOVINI LJUDIMA: Deca su najugroženija!

Da podsetimo, Malčanski berberin uhapšen je posle 17 dana bekstva, nakon što je, kako se sumnja oteo, silovao i mučio maloletnicu iz Suvog Dola.

On se tokom potere skrivao u zemunici, a 5. januara uhapšen je na groblju u selu Malča, koje se nalazi na oko 20 kilometara od centra Niša.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti