23°C

Beograd

Photo: wikipedia/printscreen

Izvor: telegraf.rs

SKANDAL! MAKRO IZ POZORIŠTA: Uhapšen podvodač u Narodnom pozorištu

Petru Ljuštini (35), koji je uhapšen sredinom januara zbog sumnje da je bio deo kriminalne grupe koja je podvodila devojke biznismenima, političarima, sportistima, lisice su stavljene u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Ljuština je do samog hapšenja radio poslove fizičkog obezbeđenja u ovoj kulturnoj ustanovi. 

- Ljuština je, na zaprepašćenje zaposlenih, uhapšen na radnom mestu, u zgradi Narodnog pozorišta. Sve dok mu nisu stavljene lisice na ruke, radio je na poslovima obezbeđenja, često i na službenom ulazu, na koji rade u pozorištu. Petar je mlad momak, fin i lepo vaspitan, nikome od nas, dok nije uhapšen, nije padalo na pamet da se u slobodno vreme bavi posredovanjem u prostituciji - kaže sagovornik.

PRVI SMRTNI SLUČAJ OD GRIPA: Umro mladić u Crnoj Gori

Podsetimo, Ljuština je uhapšen kao pripadnik kriminalne grupe Darka Todorovića, jednog od najvećih makroa u Srbiji. Tužilaštvo za organizaciju kriminal sumnjiči ih da su od marta 2019. do januara ove godine posredovali u prostituciji. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, na platnom spisku ove kriminalne grupe bilo je preko 30 žena.

- Prilikom hapšenja kod osumnjičenih su zaplenjene i knjige u kojima su oni vodili precizne evidencije o devojkama koje su za njih radile, tarifama, ali i klijentima koji su usluge plaćali. Upravo će tokom istrage, kao svedoke, biti saslušane prostitutke, kao i klijenti, ali ne kao osumnjičeni, već kao svedoci - objašnjava izvor.

UBIJEN POZNATI PEVAČ: Ubica izvršio samoubistvo! (FOTO)

Prema njegovim rečima, sumnja se da je Petar Ljuština radio kao vozač devojaka.

- Sarađivao je sa organizatorima kriminalne grupe i njegova uloga je bila da prevozi devojke do unapred dogovorenih lokacija, to jest stanova koje su unapred zakupljivali - kaže sagovornik.

NOVI DETALJI ČETVOROSTRUKOG UBISTVA U JABUKOVCU: Evo čiji je DNK pronađen na pikavcima!

On podseća da su organizatori grupe iznajmljivali stanove u kojima su devojke primale klijente.

- Devojkama su davali nadimke i tako ih reklamirali na sajtovima za prostituciju - kaže izvor.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti