13°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: alo

JEZIVO KOD MAJDANPEKA: Otac dvoje dece poginuo, a jedna greška bila kobna

Milan N. (33), iz majdanpečkog sela Rudna Glava, poginio je u četvrtak kada je na njega, dok je sa bratom od strica išao pešice u obližnje selo Bliznu, naleteo I. Z. (36) iz susednog mesta Crnajka.

Prema našim saznanjima I. Z. naleteo je na nesrećnog Milana, u trenutku dok je vozići auto marke ’’passat’’, nemačkih registarskih tablica, preticao kamion ispred sebe.Milan N. (33), iz majdanpečkog sela Rudna Glava, poginio je u četvrtak kada je na njega, dok je sa bratom od strica išao pešice u obližnje selo Bliznu, naleteo I. Z. (36) iz susednog mesta Crnajka.

Prema našim saznanjima I. Z. naleteo je na nesrećnog Milana, u trenutku dok je vozići auto marke ’’passat’’, nemačkih registarskih tablica, preticao kamion ispred sebe.

Milan N. otac dvoje dece, krenuo je iz Rudne Glave u Bliznu sa rođakom. U jednom trenutku, iz suprotnog pravca, naišao je ’’passat’’, koji je preticao kamion ispred sebe. Za volanom tog auta bio je I. Z. iz Crnajke, koji je svom silinom udario u nesrećnog čoveka i odbacio ga oko pedesetak metara dalje, u njivu kraj puta.

Rođak Milana N. je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, jer je nesrećni čovek još, uprkos teškim povredama, davao znake života. Ekipe organa reda i medicinskog osoblja su ubrzo stigle na lice mesta, a lekari su konstatovali da čovek iz Rudne Glave ima teške povrede unutrašnjih organa, opasne po život, zbog čega je doneta odluka da se hitno transportuje u Kliničko-bolnički centar u Beogradu

Međutim, već kod Kučeva, Milan N. je prestao da daje znake života. Lekari su ga reanimirali i uspeli da ga, u tom trenutku, spasu. Ali, već nekoliko kilometara dalje, nedaleko od Požarevca, otac dvoje dece je ponovo pao u komu. Zbog toga je odmah prebačen u Zdravstveni centar u tom gradu, gde je, uprkos naporima lekara, ipak podlegao povredama.

Kako saznajemo, protiv I. Z. je podneta prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, posle čega mu je određen pritvor do 48 sati. Njemu je uzeta i krv na analizu, kako bi se ustanovilo da li je u trenutku saobraćajne nesreće bio pod uticajem alkohola.

.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar