5°C

Beograd

Photo: Privatna arhiva/Printscreen

Izvor: Blic

OVAKO SAM ISKASAPILA LJUBAVNIKA: Razvijala sam ga njegove od 14. godine, a on je bio ljubomoran na moje druge muškarce

Razija Dacić (43) optužena da je nožem ubila osamnaestogodišnjeg Boža Vujadinovića u iznajmljenom stanu u Podgorici novembra prošle godine, ispričala je da se kobnog napada ne seća dobro jer je bila pijana, ali da se tog jutra probudila sa Božom i da su popili po četiri čašice loze nakon čega je došlo do svađe.

Prilikom saslušanja kod tužioca, Dacićeva nije mogla da se seti na koji način je počinila ubistvo, niti gde se tačno u stanu to dogodilo. Ispričala da je Boža upoznala pre pet godina, kada je on imao svega četrnaest, jer je dolazio u kafić u kojem je ona radila kao konobarica.

OVAKO SAM ISKASAPILA LJUBAVNIKA: Razvijala sam ga njegove od 14. godine, a on je bio ljubomoran na moje druge muškarce

Prisećajući se kobnog dana, Dacićeva je ispričala da su se ona i Božo probudili u njenom stanu, gde je često boravio, i da su uz kafu popili nekoliko čašica loze. U tom trenutku dobila je poziv da oboje dođu na jedan rođendan. Ona je Božu dala 20 evra da bi kupio rođendanski poklon, ali je on, kako tvrdi, tada počeo da viče i da histeriše, što mu, prema njenim rečima, nije bilo prvi put.

HOROR U SRBIJI: Odvezao je na njivu, pogodio sa tri metka i mirno ošetao!

- Bacio je novac i iz fioke uzeo nož. Uspela sam da mu otmem nož iz ruke i ubola sam ga negde u predelu grudi. Nakon toga je izašao ispred vrata, pao i počeo da ječi. Kada sam ga videla kako leži ispred lifta, počela sam da ga čistim krpom jer je bio krvav, a onda sam počela da čistim i pod ispred lifta, koji je sav bio umrljan krvlju. Prethodno sam pozvala jednu prijateljicu i tražila od nje da dođe kod mene jer ne znam šta sam uradila. Tor dana smo popili po četiri loze, a kako nismo ništa jeli, celi dan sam bila prilično pod dejstvom alkohola - rekla je Dacićeva tužiocu, a preneo CDM.

Kako je ispričala, on nikada do tada nije pokazivao znake ljubomore.

- Kod mene su ranije dolazili neki muškarci i on je znao za to, ali mi nikada nije rekao da je ljubomoran - kazala je Dacićeva tužiocu.

EKSKLUZIVNA "ĆIRILICA" Aleksandar Vučić u studiju Happy TV!

Razija mu je ubodom u grudi pocepala srce, a on je sa teškim povredaa primljen u KC Crne Gore gde su kardiohirurzi pokušali da mu ušiju pocepano srce, ali bezuspešno. Doktori su odmah alarmirali policiju koja je u podgoričkom naselju Stari Aerodrom, nekoliko sati posle krvavog incidenta, locirala i privela Raziju Dacić.

Njene izjave su od samog starta bile pune kontradiktornosti a policajci su pronašli nož kojim je počinjeno ubistvo, doduše obrisan, zbog čega se pretpostavlja da je pokušala da sakrije tragove zločina.

ODBRANA SVETINJA Desetine hiljada ljudi u litijama širom Crne Gore (GALERIJA, VIDEO)

Odnos četrdesettrogodišnje žene i osamnaestogodišnjeg mladića od početka je bio prilično nesvakidašnji za istražitelje, a ako je suditi prema podacima sa društvenih mreža, njih dvoje su se još od 2016. "čašćavali" komplimentima javno na Fejsbuku, uprkos tome što je razlika u godinama očigledna.

Dacićeva je, inače, odavno poznata organima gonjenja. Prvi put je pravosnažno osuđena 2000. godine i to na osam godina robije, jer je izazvala požar u kom su stradale njena jednomesečna ćerka E. D. i jednogodišnja ćerka njene prijateljice Dž. L.

UŽASNA SMRT TINEJDŽERKE Mobilni ugasio mladost, žal na društvenim mrežama

To delo je kvalifikovano kao teško krivično delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti.

Veće Vrhovnog suda Crne Gore osudilo je tada Rožajke Enisu Lukač i Raziju Dacić na po osam godina zatvora. U optužnici se navodi da su Enisa i Razija u Rožajama u baraci napravljenoj od lako zapaljivog materijala zapalile sveću i ostavile je na drvenom stolu, a potom naložile šporet i otišle u Rožaje ostavljajući devojčice same.

DRAMA NA KRUZERU SE NASTAVLJA: Još 70 zaraženih koronavirusom

- Nakon 11 sati odsustvovanja one su se vratile do barake, od koje je ostalo samo zgarište - pisalo je u optužnici.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar