18°C

Beograd

Photo: Printscreen Youtube KlanKosova

Izvor: Kurir

STRAVIČNO: Policajka sa Kosova satima gledala u tela mrtve porodice, pa tek onda presudila i sebi (VIDEO)

Ubistvo porodice Blaca iz okoline Gnjilana jedan je od "najvećih zločina koji se dogodio na Kosovu", kako pišu prištinski mediji i iznose detalje ove porodične tragdije.

TELEFON NE PRESTAJE DA ZVONI: Evo koji srpski napadač će vredeti 100 miliona evra!

Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim delovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Premda su detalji ovog ubistva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, koji je koristila policajka i da je praktično u svakom ćošku kuće pronađena po jedna žrtva.

UBIJEN POZNATI REPER: Niki Minaž se oprostila emotivnom porukom "Ljubomora je čudo!"

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom spratu porodične kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u celoj kući...Svoj krvavi pir Valjdete je nastavila u dnevnoj sobi, gde je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valjdete se potom nije odmah ubila. Nekoliko sati posmatrala je njihova beživotna tela i, na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

VATRENA PREDSEDNICA Ona je šefica u FK Šumadija (GALERIJA)

Policajka sa Kosmeta Valjdete Blaca (45), koja je juče brutalno ubila članove svoje porodice, pa presudila i sebi, pre krvoprolića ukrala je službeni pištolj, koji joj je bio oduzet zbog psihičkih problema, prenose regionalni mediji na albanskom jeziku. Preduzete su i mere u policiji - suspendovani su komandant policijske stanice u Gnjilanu Alban Ramuši, zamenik, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zvaničnik civilnog sektora.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti