5°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

NASTAVLJEN PROCES ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Evo šta je danas bilo na suđenju!

Nastavak suđenja je zakazan za 9. mart, kada bi trebalo da svedoči i rođaka pokojne pevačice Jelene - Teodora Krsmanović, koja je današnji izostanak sa klupe za svedoke opravdala bolešću. Okrivljeni Zoran rekao da mu se majka Zorica šlogirala

U beogradskoj Palati pravde danas je okončano ročište u okviru suđenja Zoranu Marjanoviću, okrivljenom za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.

TAČI I POMPEO U VAŠINGTONU: Razgovor o dijalogu Beograda i Prištine!

Na klupu za svedoke danas je pozvan otac okrivljenog Zorana, Vladimir Marjanović koji je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv sina. 

- Ja mojim saznanjima ne mogu da doprinesem rasvetljavanju ubistva moje snaje. Stoga sam iskoristio pravo da ne svedočim - kratko je rekao Vladimir i nastavio da iz publike prati svedočenje porodične kume Vere Vukomanović koja je potom stupila na mesto za svedoke.

VUČIĆ SA FREJZEROM: Srbija je čvrst oslonac za stabilan Balkan

Svedočenje kume Vere 

Ona je do najsitnijih detalja opisala kobni dan kada je na nasipu u Borči nestala mlada pevačica Granda i Zoranova supruga Jelena. Vera je danas posvedočila sledeće pojasniši da "praktično živi s Marjanovićima, te da svaki dan od ranog jutra do kasne večeri provodi s njima."

- To je bio običan najobičniji dan. Ja sam kod njih došla oko 7 ujutru, a Zoran,  Jelena i Jana ustali su nešto posle 13 časova. Bio je lep i sunčan dan a Jeca je volela da trenira i trči pa su se dogovorili da izađu napolje. Dala je Jani da ruča pa su otišli. Uzela sam da Zorici sredim žuljeve na nogama i nisam mogla da nađem nožić pa sam pozvala Jecu. To je bilo u 16.42. Rekla mi je da je u natkasni kod kreveta i zamolila me da stavim ručak. Bila je zadihana i kratko mi je rekla: Trčim, vidimo se posle."

SVE TAJNE ZAŠTITNE MASKE: Sledite ova uputstva, i bićete BEZBEDNI!

Podsetimo, kuma Vera se prema navodima optužnice poslednja čula s Jelenom, pre ubistva. Ona je ispričala da je ubrzo potom Vladimir otišao u nabavku ali i da se brzo vratio i saopštio im da ga je Zoran zvao i rekao mu da je Jelena nestala.

Šta je rekla mala Jana

Svi su krenuli u potragu, Janu su vratili kući gde je crtala travu i rekla da se mama izgubila u njoj - posvedočila je kuma Vera jutros u Palati pravde.

Nastavak suđenja je zakazan za 9. mart, kada bi trebalo da svedoči i rođaka pokojne pevačice Jelene - Teodora Krsmanović.

MUNJEVITA AKCIJA HAPŠENJA BOMBAŠA "Audijem" pokušali da umaknu, ali pali uz šok bombe

Majka Zorica se šlogirala

U sud je danas trebalo da dođe i Zorica Marjanović, majka okrivljenog Zorana, ali ni ona nije došla. Njen sin Zoran Marjanović kaže da je ona "dobila moždani udar zbog lažiranog pisma u kom se okrivljuje za smrt svoje snaje Jelene".

Sudija je po početku ročišta dozvolila Zoranovom bratu Milošu da uđe u sudnicu, a i kuma Vera je prozvana da uđe u sudnicu i da svedoči. Za Zoranovu majku je doneta medicinska dokumentacija koja treba da opravda njen izostanak na klupi za svedoke.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti