19°C

Beograd

Photo: facebook

Izvor: kurir

JEZIVO! IZMASAKRIRAO DVE ŽENE ZBOG OPSESIVNE LJUBOMORE: Pustili ga ranije iz zatvora a on PONOVO UBIO

Radoslav Nezirović detaljno je isplanirao likvidacije obe svoje supruge, najpre  Slađane 2009. godine, a potom Dragane pre nekoliko dana.

Radoslav Nezirović (62) iz Niša detaljno je 2009. planirao ubistvo svoje prve supruge Slađane (46), pa ju je likvidirao kada su sin i snaja otišli na posao, otkrivaju komšije.

SVE O KORONI

DOBRODOŠLA, BEBO! Majka u izolaciji zbog korone, danas rodila zdravu devojčicu u Beogradu!

OVO NIKO NIJE SMEO JAVNO DA KAŽE Milomir Marić u "Ćirilici" otkriva nove činjenice o koroni (VEČERAS, 21 sat)

LJAJIĆ OTVORENO PRIZNAO: Biće nestašice, ali smo se snašli i nećete verovati odakle će stizati

DRUGI DAN OPADA BROJ ZARAŽENIH Epidemiolog Predarg Kon, ipak, poziva na oprez!

IMUNOLOG SRĐA JANKOVIĆ ZA HAPPY TV: Ovo je podatak o koroni koji niko nije znao! (VIDEO)

Oni dodaju da je i Draganu Ališanović (52), kao i prvu ženu, ubio najverovatnije zbog bolesne ljubomore i da je to uradio kada je znao da nema nikoga u blizini da im pomogne.

Radoslav je pre 11 godina u svojoj kući ubio Slađanu, a pre pet dana je u Ovčepoljskoj ulici u Nišu, verovatno sekirom, presudio i nevenčanoj supruzi Dragani, sa kojom je živeoposle izlaska sa robije. On je da podsetimo, posle zločina telo umotao u tepih i ostavio u podrumu, a leš nesrećne žene pronašao je jedan od njenih sinova iz prvog braka.

PROČITAJTE JOŠ

EPS: ZADNJI ROK JE 1. APRIL, HITNO OVO URADITE!

NERAZDVOJNI PO PRVI PUT NAKON TRI GODINE: Rajkovići o KORONI! (FOTO)

NIJE IM DOSADNO! Goca Tržan se pohvalila svima: Ona sa mužem u izolaciji ne gubi vreme, rade OVO! (FOTO)

ŽIVOJINOVIĆI SLAVE U VANREDNOM STANJU: Viktor napunio 22, a Brena mu ovako čestitala! HIT SNIMAK!

- Kada je shvatio šta je uradio i da će ponovo u zatvor gde će do kraja života robijati, Radoslav je sam presudio sebi i se obesio pored sela Čokot. Draganin sin, koji je prethodno prijavio majčin nestanak, pronašao je njeno unakaženo telo u podrumu u subotu - priča naš izvor.

Poznanici ubijene žene kažu da je žrtva bila fina i skromna osoba, kojoj su oba sina iz prvog braka sa S. M. bila sve na svetu.

- Bolovala je od epilepsije i imala je manje psihičke probleme. Zasad nije poznato kako su se upoznali, ali je Radoslava posećivala još dok je bio u zatvoru - pričaju poznanici. Kako kažu, bolesna ljubomora je motiv ovog zločina.

Na slobodi pet meseci

OTPUŠTEN IZ ZATVORA PET GODINA RANIJE

Radoslav Nezirović ubio je svoju prvu suprugu 2009, zbog čega je osuđen na kaznu zatvora od 14 godina. - On je trebalo da robija do 2023. godine, ali je otpušten ranije - u oktobru prošle godine, posle čega je počeo da živi sa Draganom - kazao je naš izvor iz istrage.

- On je i prvu ženu Slađanu ubio iz ljubomore i zavisti. Svi su govorili u selu koliko je ona divna žena, a onda je jednog dana čekao da sin i snaja odu na posao u Niš i dogodio se masakr. Tako je bilo i sa našom komšinicom. Ona je skromna žena, kome bi ona naudila, nego bolest ne bira. Verovatno je ta bolest tinjala u njemu, a onda je potegao sekiru ili neko drugo oružje zbog sitnice. Porodica u kojoj je ubio prvu suprugu odavno nije u kontaktu s njim - kaže nam jedna od komšinica u ovom kraju.

Radoslav je nakon izlaska s robije prošle godine išao na terapiju jer je imao psihičke probleme, ali očigledno da to nije pomoglo.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar