11°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Telegraf.rs

PRE SEDAM GODINA SRBIJA JE ZAVIJENA U CRNO! Krvavi pir i najveći masakr u istoriji Srbije!

Pre 7 godina Srbiju je iz sna probudila i šokirala nezapamćena tragedija.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ SAOPŠTIO: Moj Danilo ima korona virus

CEO REGION BRUJI: Svi mediji pišu o Danilovoj borbi sa koronom

PREMIJERKA O MERAMA: Postoji još nekoliko opcija

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ OPTIMISTA Biće kraj, a evo i kad

JELENI R. IZ LUGANA TUŽBA ZA ŠIRENJE KORONE Donela virus u Srbiji i čeka je maksimalna kazna

Tog 9. aprila oko 5 sati ujutru Ljubiša Bogdanović krenuo je u krvavi pir kojim je selo Velika Ivanča zauvek zavio u crno.

Ranom zorom Bogdanović je uzeo je pištolj u ruke i tri porodice zauvek ugasio, a pet zavio u crno. Ubio je najpre svog sina Branka (42) i majku Dobrilu (83). Krenuo je dalje iz dvorišta u dvorište... komšije i dojučerašnje prijatelje je ubijao u snu, na kućnom pragu, u dvorištu. Ruka mu nije zadrhtala ni nad onim što je tek trebalo da živi.

U kući Despotovića ubio je na vratima Mikaila (61), a potom i Milenu (61),  njihovog unuka Gorana (23), njegovu suprugu Jovanu (21) i njihovog dvogodišnjeg sina Davida. U domu Ješića ubio je Ljubinu (64) i  njenog sina Miloša (48), u domu Mijailovića bračni par Velimira (78) i Olgu  (79).  U poslednjoj u nizu, kući porodice Stekić ubio je Draganu (50) i Danicu (78).

Nakon krvavog pira, Ljubiša Bogdanović je pokušao da izvrši samoubistvo hicem u glavu. On je preminuo u bolnici dva dana kasnije, a sahranjen je na groblju u selu Rajkovac.

Šta je bio motiv ovog najvećeg masakra u Srbiji nije poznato. Prema pričama koje su se prethodnih godina raspredale po selu, do svađe je najpre došlo u kući, jer su Ljubišu navodno ukućani želeli da izbace.

JOŠ O KORONA VIRUSU

I MILO ĐUKANOVIĆ ZARAŽEN: Teška klinička slika, leži već danima

DOKTOR KON OTKRIO: Evo kada će se život u Srbiji vratiti u normalu

SRBIJI POMOĆ IZ BRISELA Našoj zemlji 78,5 miliona evra od EU za borbu protiv korone

MLADI FARMACEUT IZ BORČE JE HEROJ: Rizikovao svoj da bi spasao tuđi

ZA VREME POLICIJSKOG ČASA DOZVOLJENA ŠETNJA KUĆNIH LJUBIMACA: Evo kada ćete moći da ih izvedete

To je prošle godine rekao Radoje Stekić, glava poslednje kuće u koju je Ljubiša, inače njegov brat od tetke, ušao. A kada je ušao, ovom čoveku oduzeo je deo njega.

- Sve mi je crno, bez imalo belog. Jutro svane, oči vide dan, a mozak ne registruje. Kažu mi: "Budi jak", a ja ih pitam kako? Sin mi je spavao na spratu, nije ni čuo kad su mu ubili majku. Da sam ja bio tu, sprečio bih ga, a ovako... Živim, a života mi nema - rekao je tada Radoje.

Ljubišu je tada opisao kao dobrog čoveka kog su, kako je tada rekao "iznervirali i probudili zlo u njemu."

- Samo, on je napravio grešku, ubijao je nedužne ljude. Hteli su da ga izbace iz kuće, njegova žena, majka i sin. A on je bio naivan i sve što je stekao, preveo je na sina. Tukli su se i svađali celu noć, on nije ni spavao i pred jutro je "pukao", ko zna da li je on i spavao tu noć. Najavio je da će ih ubiti pre nego što ga izbace iz kuće - rekao je tada Radoje.

Supruga ubice Javorka Bogdanović (64), koja je preživela njegov metak, pre nekoliko godina rekla je da ne zna zašto je Ljubiša pobio pola sela.

- Kunem se Bogom da ne znam zašto ih je Ljubiša pobio. Svi misle da znam razlog i da ga krijem, ali i ja bih najviše volela da znam zašto. Pa ubio je i moje dete. Volela bih da je Ljubiša ostao živ, pa da nam svima kaže šta mu se desilo tog dana - rekla je pre tri godine Javorka.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti