2°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: Tanjug

DAJ DOKAZE! Državna sekretarka MUP: Neka Igor Jurić kaže šta zna o političaru pedofilu

Prošle godine u Srbiji je oteto dvoje dece, a prijavljen je nestanak njih 1.486, izjavila je danas državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković.

Ističe da uglavnom od kuće beže adolescenti i da ih policija vrlo brzo pronađe. Ona je objasnila da treba razlikovati bežanje od kuće i otmicu i dodala da se preteruje kada se kaže da deca nestaju, a da ona zapravo najčešće beže od kuće.

OVO MORATE PROČITATI

SINIŠA MALI NA HAPPY TV: Počela je isplata 100 evra, naše mere su pogodile cilj!

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Nikada viđene ispovesti DECE koja su bila ŽRTVE SATANISTIČKE I PEDOFILSKE ELITE (VIDEO)

POKUŠAJ ATENTATA NA VLADIKU JOANIKIJA! On je velika opasnost za neprijatelje Crkve!

- Imamo sedam potraga za decom koje aktivno držimo u sistemu, jer ona aktivno tokom dana bežanja. Jedan dečak pobegao je 56 puta, drugi dečak 54 puta, a treći 52 puta - rekla je Popović Ivković.

Ona je dodala da su otmice dečaka Petra iz Stare Pazove i Monike Karimanović obeležile 2019. godinu i napomenula da su obe potrage uspešno završene, a deca vraćena kući. Kada je reč o nestanku devojčice Eleonore Arežine, Popović Ivković je kazala da je to težak i komplikovan slučaj.

- Svaka druga informacija koju bih ja rekla o tome ne bi bila dobra po dete - rekla je ona.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! "MERJEM": Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Povodom izjave Igora Jurića da je jedan političar pedofil, Popović Ivković je kazala da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo rade dobro svoj posao, ali da bi pokrenuli postupak potrebni su im dokazi.

- Za bilo kakvo postupanje potrebni su dokazi. Pozivam Jurića da dostavi dokaze - rekla je ona i ocenila da je pogrešno izaći sa takvom izjavom u javnosdostavljenih dokaza.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar