10°C

Beograd

Photo: detective-info.com.ua

Izvor: Blic.rs

OVO JE TAMARA ZVICER, ŽENA KOJA JE RASTERALA PLAĆENIKE Neverovatan život supruge vođe kavačkog klana (FOTO)

Golden Rose ad

Ukrajinski mediji objavili su juče fotografiju Tamare Zvicer na kojoj se vidi kako repetira pištolj i viče ispred zgrade u Kijevu u kojoj živi, a u blizini koje je njen suprug, inače vođa kavačkog klana, ranjen dok je džogirao. Prema pisanju tamošnjih medija Tamara Zvicer je istrčala iz stana kada je čula hice i zapucala na napadače koji su ispalili sedam hitaca na njenog supruga. Ovo međutim, nije prvi put da je supruga vođe kavača bila umešana u vatreni obračun!

Zvicerova supruga je već jednom bila direktno umešana u vatrene obračune sukobljenih klanova.

Na nju je, kako se sumnja, šef škaljarskog klana Jovan Vukotić pre nekoliko godina pucao u Kotoru. Prema optužnici, njoj je Vukotić automobilom preprečio put u kotorskom naselju Dobrota i potom zapucao iz pištolja. Nije, međutim, pogodio ni Zvicer, niti automobil u kom se nalazila, već kola koja su bila parkirana nedaleko odatle.

U trenutku pucnjave sa Vukotićem je u kolima bio njegov otac Veselin, dok je sa Zvicer bila njena maloletna ćerka, tvrdi crnogorska policija. Ovim povodom Vukotić je saslušan tokom boravka u Centralnom zatvoru u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Njegov advokat Zora Dobričanin tvrdila je za crnogorski "Dan" da je Vukotić negirao krivicu i nadležnim organima pružio dokaze da u vreme pucnjava nije bio u Kotoru, pa čak ni u Crnoj Gori.

- Jovan Vukotić je saslušan u Srbiji po zamolnicama iz Crne Gore i u predmetu u kom su oštećeni Stupar i Radonjić kao i u predmetu gde je oštećena Tamara Zvicer. U oba slučaja on čvrstim alibijima dokazuje da nije bio niti je mogao biti na mestu izvršenja tih krivičnih dela, pa da ne može biti ni izvršilac tih krivičnih dela. Kada je u pitanju pokušaj ubistva Tamare Zvicer, Jovan je u tom trenutku bio hiljadu kilometara daleko od mesta događaja i odmah čim je javno prozvan u vezi s tim, dostavio je tužilaštvu materijalne dokaze u vidu video-zapisa i drugih nespornih pisanih dokaza koji potvrđuju njegov alibi. Na te okolnosti postoji i veliki broj svedoka - rekla je Dobričanin Nikodinović i naglasila da se uskoro očekuje odluka tužilaštva u ovom predmetu.

Kako navodi ukrajinski portal "Detective info", Tamara Zvicer u Ukrajini, sa Goranom i Majom Zvicer, poseduje kompaniju koja se bavi uslužnim delatnostima u ugostiteljstvu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad