Izvor: Blic
18.06.2020 u 13:06
0

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

Rade Novitović (42), Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35) nastradali su jutros u stravičnom sudaru kod zgrade Vlade Srbije dok su vozili dvogodišnjeg dečaka u bolnicu na zakazanu operaciju.

 Rade, Nikola i Jelena inače žive u Arilju, a u Beograd su došli zbog operacije dečaka. Prema nezvaničnim informacijama Nikola je Radetov sin iz prvog braka, dok iz veze sa Jelenom ima dvogodišnjeg sina.

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

Njih troje su nastradali u stravičnom udesu koji se dogodio rano jutros kod zgrade Vlade Srbije kada je, prema nezvaničnim informacijama, Rade svojim BMW-om prošao na crveno svetlo i zakucao se u pun kombi. Nikola je nastradao na licu mesta, dok su Jelena i Rade podlegli povredama u bolnici.

Dvogodišnji dečak prevezen je u bolnicu sa teškim povredama, ali on je jedini preživeo iz „BMW-a smrti“.

POZNATA IMENA NASTRADALIH U JEZIVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD VLADE SRBIJE

– Dete je prebačeno je u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati – kažu u Urgentnom centru.

U kombiju se nalazilo osam osoba i oni su svi sa različitim povredama prevezeni u bolnicu.

– Jedna osoba je životno ugrožena i smeštena je na jedinici intenzivne nege, a jedna je sa teškim povredama zadržana u Urgentnom centru. Dve osobe su puštene na kućno lečenja, a za dve je dijagnostički postupak još uvek u toku – kažu u Urgentnom centru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter