12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC/alo

PROZIVKA! KRISTIJAN OPLEO PO ŽAPCU: Nazvao ga smradom, a progovorio i o Joci Amsterdamu

Golden Rose ad

Aleksandar Kristijan Golubović (51) žestoko je odgovorio na prozivke kontroverznog biznismena Nebojše Tubića Žapca da je kukavica i "plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo“. Tubić je rekao i da Kristijan nikad nije radio "velike poslove“ i "kada bi čuo motornu testeru da radi, on bi se us*ao od straha“. Kristijan mu ne ostaje dužan i ljutito kaže da je Žabac običan lažov i sitan kradljivac kola!

- Tubić je pi*ka, folirant i smrad iz Čelareva! On se pročuo na pi*ku Goce Božinovske. On nije nikakav lopov. Nema razloga da me proziva taj poremećeni i sitni preprodavac kola iz devedesetih. Priče da je je*ao pola estrade, te da je dobar sa ovim-onim, da trči 300 metara, jesu bolesne. On je debil! Njemu je metak poremetio centar u mozgu. Čovek nema pola mozga! Pobrkao je lončiće. Dao je sebi za pravo da onako bolestan i jadan pljuje Legiju, Cecu, mene… Poznat je postao kao dečko od Božinovske, papučar jedan. Pljuje me jedan retardirani klošar koji nema pola mozga. Ako taj smrad ne začepi i ne izvini mi se javno, otići ću kod njega. Ako bi’ mu lupio jednu čvrgu, on bi umro. Ne može da izdrži ni šamar jer nema pola glave - revoltirano odgovara Kristijan na Žapčeve prozivke. 

OVO MORATE ZNATI

GRČKO-MAKEDONSKA GRANICA OSTAJE ZATVORENA Na Evzoniju rampa za strance do daljnjeg

Šarović: ĐACI OD SEPTEMBRA JEDNE NEDELJE U ŠKOLU, A DRUGE NEDELJE ONLAJN NASTAVA KOD KUĆE

RUSIJA GLASALA ZA PUTINA! Nakon referenduma, ruski predsednik može ostati na vlasti još OVOLIKO GODINA!

HITLEROV NAJBOLJI PRIJATELJ Jedini mu je govorio "ti", a ZAVRŠIO JE NA NAJSTRAŠNIJI NAČIN!

Komentari korisnika (2)

Sloba Penezic

Sta ce drugo zabac i kristijan nego da ogovaraju jedan drugog uz kafu zato sto su dve komšinice,gospođe

Knele1988

Žabac je za tebe gospodin. Namerno si bežao u zatvor jer si se bojao i bio pizda. Sitni kriminalac. Ne smeš ništa o Joci da kažeš jer je Joca Amsterdam 'real deal' mnogo zajebava glava. Ti si jedna starleta, prodavac magle, rijaliti prdekač. Svako ko te sluša dovoljno mu je da nakon jedne rečenice shvati da si panj. Žabac je bio devedesetih mnogo poznat lik, svako ga zna u Vojvodini i okruženju. Vozao najbolja kola, čuvena diskoteka Hacijenda, najbolje ribe vodao, Arkanov čovek od poverenja.


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad