22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: kurir.rs

VOZAČ BMW-a SMRTI PUŠTEN IZ BOLNICE KUĆI: U trenutku nesreće kod Vlade pokušao da zaštiti DVOGODIŠNJEG SINA svojim telom!

Rade Novitović (42), koji je u saobraćajnoj nesreći kod Vlade Srbije izgubio dete i suprugu, dok mu je drugo dete povređeno, psihički je jako loše, kažu njegovi rođaci

Rade Novitović (42), koji je u saobraćajnoj nesreći ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu, ostao bez sina Nikole (20) i supruge Jelene Petković (34), pušten je iz bolnice na kućno lečenje.

Podsetimo, tragedija se dogodila 18. juna na uglu Nemanjine i Ulice kneza Miloša, kada je, kako se sumnja, Novitović BMW-om prošao kroz crveno svetlo, udario u kombi i zakucao se u zgradu Vlade. Njegov sin iz prvog braka Nikola, koji je bio na mestu suvozača je poginuo, kao i njegova žena Jelena, koja je sedela pozadi sa njihovim sinom (2).

Mališan je jedini pored Radeta preživeo udes, a kobnog dana su ga poveli na zakazanu operaciju u Dečjoj klinici u Tiršovoj.

Kako saznajemo od rođaka iz sela Dobrača kod Arilja, Rade se fizički oseća dobro, ali je psihički loše.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

- Pre nekoliko dana se vratio u rodno selo kod majke. Na rukama mu se još vide modrice i podlivi od nesrće, bole ga i slomljena rebra. Ima zakazanu kontrolu za šest meseci. Rane na telu će mu zarasti, ali ne znamo kako će se izboriti sa onima na duši. Jako mu je teško kad se seti nesreće - kaže rođak i dodaje:

- Povremeno izlazi iz kuće, prošeta do rođaka, popije kafu, jer mu je teško da sedi u kući, u kojoj više ništa nije isto. Nema njegovog Nikole, njegove Jelene, a ni dvogodišnjeg sina.

Sagovornici otkrivaju da Rade zaplače i na sam pomen sinovljevog imena.

- Čim pomene Nikolu počne da plače i ne može da se smiri. Boli ga to, pa i mi izbegavamo priču o udesu.

Jedino što je uspeo da nam ispriča otkako se vratio je da je u trenutku udesa skočio i telom zaštitio mlađeg sina, kako mališan ne bi stradao - objašnjavaju sagovornici.

Oni kažu da su čuli da je brigu o dečaku preuzela porodica njegove pokojne majke, koja je rodom iz Vlasotinca.

- O njemu brinu baka i deka, trebalo bi da mu ovih dana skinu gips. Rade je stalno u kontaktu sa njima i kada se oporavi on će preuzeti staranje o mališanu, to je ipak njegovo dete, jedino koje mu je ostalo - rekli su nam rođaci.

Prvo osnovno tužilaštvo vodi istragu o nesreći, a kako saznajemo, kada im policija bude dostavila krivičnu prijavu, ona će biti prosleđena Višem tužilaštvu, jer postoji video-snimak nesreće na kom se vidi da je BMW prošao na crveno svetlo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti