28°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: Tanjug

VESIĆ OBJAVIO STRAHOVITE SLIKE Ovako su noćas uništavali Beograd (GALERIJA)

Grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje su huligani organizovali sinoć u centru našeg grada i uništavali Beograd, napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu, na kojem je objavio i fotografije pričinjene štete na objektima i ulicama grada.

Grad Beograd je jutros počeo procenu štete, saopštio je Vesić i dodao da će objaviti podatke čim procena bude završena i poslati krivičnu prijavu i prijavu za naknadu štete Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

On je naglasio da će svako ko je uhapšen i za koga se dokaže da je je učestvovao “u nasilnoj skupini” platiti solidarno ovu štetu.

- Ovako su noćas huligani, koje organizuje Ðilasov Mlađan Ðorđević, uništavali Beograd. Pogledajte kamene kocke koje su vadili kako bi gađali policiju i uništavali Narodnu skupštini Republike Srbije - napisao je Vesić.

Pogledajte kako su ove bitange uništile postament skulpture “Igrali se konji vrani” vajara Tome Rosandića, postavljene 1939. godine ispred skupštinskog zdanja ondašnje Kraljevine Jugoslavije, a danas Republike Srbije, naveo je Vesić.

Град Београд најоштрије осуђује насиље које си хулигани организовали синоћ у центру нашег града. Овако су ноћас...

Posted by Горан Весић on Петак, 10. јул 2020.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti