23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HAPPYBSC

LEGENDARNU SPIKERKU NAPAO STAFORD, DOK JE VLASNIK PSA SAMO GLEDAO: Sva u MODRICAMA, PODLIVIMA, šok PRIZOR!

Legendarna spikerka Staka Novković Đorđević preživela je pakao kad je na nju nasrnuo agresivni pas, zbog čega je već mesec dana prikovana za krevet. Ona ima distorziju zgloba, naprsnuće, podlive, otoke, modrice i bez štaka ne može da se kreće.

Kroz kakvu je muku prošla detaljno govori ona.

- Taj užas mi se dogodio pred Vidovdan. Ćerka mi je dovela ruskog hrta, koji je opasan pas, ali mi ga vaspitavamo da bude pitom. On je jedna duša od životinje. Kobnog dana sam ga izvela u šetnju. Spazila sam čoveka koji je na povocu držao svog staforda. Gledao je u mene i domunđavao se s dečkom koji je bio u njegovom društvu. U jednom trenutku skida povodac s psa, daje mu komandu i životinja trči ka meni. Naleće na mene i padam na trotoar držeći i dalje psa na povocu. Počinju da se ujedaju, a ja sam u epicentru te borbe. Bila sam vam sebe od stresa i straha, a ne mogu da se pomerim sa zemlje. Taj pas je mog toliko izujedao da je malo falilo da mu povredi oko. Vikala sam: "Dođi, zaveži!" Nije pas kriv, nego neodgovorni gazda, koji je uživao gledajući sve to - priča televizijska legenda, koja tvrdi da je uzaludno dozivala pomoć.

KORONA U SRBIJI

KRAGUJEVAC: Teška epidemiološka situacija! Danas postavljena privremena kovid bolnica "Šumadijski sajam"

LEKARI UPOZORAVAJU: Sve bude bolje, a onda dođe KRITIČAN ŠESTI DAN! Nov zabrinjavajući SIMPTOM kod kovid pacijenata

NIŠ: DVE TRUDNICE U TEŠKOM STANJU Priključene na respirator, lekari se bore za njihove živote

MILIĆEVIĆ: Većina od 225 pacijenata u "Areni" ima obostranu upalu pluća

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Ako budemo savesni, efekti mera biće vidljivi krajem sledeće sedmice!

KC NIŠ: U kovid objektima hospitalizovano 358 pacijenata!

- Vikala sam koliko god sam mogla. Kad je gazda video šta je pas uradio mom psu i meni, hladnokrvno je došao, zavezao svog psa i nastavio dalje. Nije mu palo na pamet da mi pruži ruku, da se izvini. Jasno mi je da je namerno pustio svog psa da nanese povrede i meni i mom psu. Nisam mogla da bežim. Kao crv sam se vrpoljila između dva psa. Tresla sam se od bola i straha - kaže ona, i dodaje da je slučaj prijavila nadležnim organima:

- Sve je predato policiji, s kompletnom lekarskom dokumentacijom. Vezana sam za krevet, ne mogu da se krećem bez štaka i pitanje je kad ću normalno da stanem na noge. Nemam otpor prema psu, već samo prema vlasniku. Psi su u suštini dobri i pitomi, ali taj pas je pojurio zato što ga je ovaj nahuškao. Poenta je u nečoveštvu, surovosti, agresiji, nije ni čudo što je pas takav. Znam ko je čovek.

- Od njega svi zaziru kad ga vide na ulici sa psom. To je tip čoveka koji svoje mišiće bilduje putem agresivnog psa. Goniću ga po svim kosmičkim i ljudskim pravima. Moraće da snosi posledice za moj bol. Ne mogu da odem do kupatila, i dalje sam bespomoćna. Nosila sam deset dana pretežak gips. Non-stop tretiram tu nogu. Moram da idem na fizikalnu terapiju. To što mi se desilo je za najveću kaznu - zaključuje poznata spikerka, koja se uključila i uživo u program "Vikend jutro sa Jovanom Jeremić" na TV Hepi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar