12°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: Alo.rs

OTKRIVEN moguć MOTIV SVIREPOG UBISTVA bračnog para u Vranjskoj banji!

Golden Rose ad

Supružnici Slavoljub Mladenović (47) i Branka Anđelković (41) brutalno su ubijeni u Vranjskoj Banji. Policija traga za osumnjičenim.

Slavoljub Mladenović (47), zvani Šinter, i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (41) brutalno su, kako se sumnja, ubijeni u dvorištu svoje kuće u naselju Ćosiki kod Vranjske Banje!

Njih dvoje su likvidirani hicima iz lovačke puške, a tela je u lokvi krvi juče oko osam sati pronašao Brankin otac Siniša.

- U ponedeljak Branka nije došla na posao, a zaposlena je u jednoj firmi za proizvodnju nameštaja. Kolege su je uporno zvale, jer se nikad nije desilo da kasni, a kamoli da ne dođe u firmu. Tada su se zabrinuli i Brankina snaja, koja takođe radi u fabrici, pozvala je njenog oca kako bi videli šta se zbiva - kaže komšinica i dodaje:

- Nesrećni čovek bio je iznenađen pozivom, pa je odlučio i sam da je pozove. Nakon nekoliko pokušaja da dozove ćerku i zeta, on se uputio kod njih kući. Tamo ga je sačekao horor! Video je svoju mezimicu i zeta kakao nepomično leže u lokvi krvi, praktično na kućnom pragu. Bili su u donjem vešu.

Komšinica kaže da je Siniši pozlilo i da se umalo srušio, ali je nekako uspeo da se pribere.

PROČITAJTE O KORONI

Dr Trailović otkriva čega se pacijenti sećaju posle skidanja sa respiratora

PORODILA SE TRUDNICA KOJA JE BILA NA RESPIRATORU! Novorođenče je preminulo!

BEOGRAD PREDNJAČI: Žarišta i ova tri grada!

HRVATSKA U PANICI! u 6 gradova OTKRILI različite sojeve SARS-CoV-2!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad