16°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Kurir.rs

HOROR U NIŠU: Mladić silovao devojčicu kojoj su njegovi roditelji bili hranitelji

Baka nesrećne tinejdžerke (14) obavestila policiju o obljubi

M. O. (26) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je od aprila ove godine više puta obljubio devojčicu (14) koja se nalazila kod njegovih roditelja u hraniteljskoj porodici!

Navodno, nesrećna devojčica smeštena je u hraniteljskoj porodici, ali ju je sin njenih hranitelja seksualno zlostavljao! - Baka devojčice prijavila je policiji da sumnja da ju je M. O., koji je sin hranitelja, silovao! On je odmah priveden i ispitan, a nesrećna devojčica poslata je na lekarski pregled - priča izvor:

- Devojčica je rekla da je njen pakao počeo još u aprilu, a da ju je od tada M. O. više puta primorao na seks. Navodno, sve se dešavalo u kući u kojoj su živeli. Inače, uhapšeni ranije nije privođen, niti ima bilo kakav dosije - kaže izvor.

TOP PREPORUKA

PROTESTI u GRČKOJ zbog PRETVARANJA Aja Sofije u džamiju! (VIDEO)

ZAPANJUJUĆI PODACI: U Srbiji PRE KORONE VEĆA SMRTNOST!

NEMA ZIME, NEMA MERA PROTIV KORONE! Pogledajte koje su plaže okupirali Srbi! (GALERIJA)

HIT! KANADSKI NAUČNICI PROSLEDILI UPUTSTVA Samo ovakav se*s je bezbedan! (FOTO)

"LAŽI ANTIVAKSERA KOŠTAĆE NAS BROJNIH ŽIVOTA": Koronu možemo da pobedimo SAMO VAKCINOM!

Komšije iz naselja u kome se slučaj dogodio kažu da su roditelji M. O. godinama hranitelji. - Oni su izveli mnogo dece na put i zaista su predani tom poslu, a nedavno je kod njih došla i devojčica koju je njihov sin navodno silovao. Kada smo čuli da je uhapšen, šokirali smo se, jer M. O. ranije nije pravio nikakve incidente, niti je bilo ko strepeo od njega. Roditelji mladića su očajni otkako se ovo dogodilo - pričaju komšije.

Porodica uhapšenog nije želela da daje izjave za medije. - Pustite nas, teško nam je. Ne znamo da li se to dogodilo - rekli su rođaci M. O. U Centru za socijalni rad nam je rečeno da su upućeni u slučaj i da je devojčicino zdravstveno stanje dobro. - Dete je odmah izmešteno iz porodice i sve proceduralne radnje su počele. Dete je dobro, ali sada će uslediti veštačenje i na redu je tužilaštvo - rekao je Zoran Jović, direktor Centra za socijalni rad.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti