-6°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

IMALA PET OPERACIJA! POTRESNE REČI PORODIČNE PRIJATELJICE NASRADALE MINJE "Ne mogu da verujem da ni to nije uspelo da je OTRGNE OD SMRTI"

Minja je izdržala četiri ili pet operacija, a sve ovo vreme oko nje su se okupili divni ljudi. Ne mogu da verujem da toliko pozitivne energije nije uspelo da je otrgne od smrti, kaže Ivona Stojanović, prijatelj porodice petnaestogodišnje Minje D. koja je jutros preminula od povreda koje je zadobila u stravičnom požaru koji je pre mesec dana izbio u stanu na Dorćolu.

Plamen koji je 27. oktobra progutao stan u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu jutros je ipak odneo žrtvu. Petanestogodišnja Minja D. koju su heroji, radnici sa obližnjeg gradilišta, uspeli da spasu preko terase na devetom spratu iz vatre, izgubila je jutros bitku za život.

Prijateljica Minjine porodice ispričala je  da je od prvog trenutka za Minju urađeno sve da bi joj se pomoglo.

- Učinjeno je sve što je bilo moguće, dete je odmah prebačeno u Tiršovu - kaže ona.

Kako dodaje, Minja je zbog zadobijenih opekotina trećeg stepena koje su joj bile po gotovo celom telu, imala četiri-pet operacija. Devojčici je odmah presađena koža koja je uzeta sa donora.

- Minja je izdržala četiri ili pet operacija, a sve ovo vreme oko nje su se okupili divni ljudi. Ne mogu da verujem da toliko pozitivne energije nije uspelo da je otme od smrti. Desetine ljudi su ponudili da daju krv, bilo je šest donatora kože, bezbroj dobronamernih koji su želeli da pomognu na sve ostale moguće načine... - rekla je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar